Stroomopwaartse gegevensbestanden Rechtszaak tegen Crusoe Energy Systems voor Bitcoin-mijnbouwactiviteiten
Het Canadese Bitcoin-mijnbouwbedrijf Upstream Data Inc. heeft een rechtszaak wegens patentinbreuk aangespannen tegen Crusoe Energy Systems LLC, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uit Delaware, bij de United States District Court voor het District of Colorado.

De rechtszaak beweert dat Crusoe inbreuk heeft gemaakt op het patent van Upstream met betrekking tot bitcoin-mijnbouwtechnologie die wordt gebruikt om gestrand aardgas om te zetten in bitcoin. Volgens de klacht heeft Upstream het patent voor een systeem dat een blockchain-mijn aandrijft op afgelegen oliebronlocaties met behulp van gestrand gas om elektriciteit op te wekken voor cryptocurrency-mining. Volgens de indiening heeft het bedrijf meer dan 350 bitcoin-miningsystemen in de VS en Canada ingezet om het probleem van gestrande gasontluchting en affakkeling aan te pakken.

Crusoe, die cryptocurrency-mijnbouwsystemen produceert en exploiteert die zijn aangesloten op gestrande aardgasbronnen, wordt ervan beschuldigd te concurreren met Upstream door soortgelijke systemen te verkopen en te exploiteren. De klacht beweert dat Crusoe’s “Digital Flare Mitigation” -systemen inbreuk maken op de gepatenteerde technologie van Upstream. De rechtszaak beweert verder dat Crusoe op de hoogte was van de gepatenteerde technologie van Upstream tijdens de ontwikkeling van zijn eigen producten. De rechtszaak die is aangespannen, benadrukt gevallen waarin Crusoe Upstream identificeerde als een concurrent in blogposts en claims in octrooiaanvragen.

De rechtszaak streeft naar schadevergoeding en gerechtelijk bevel tegen Crusoe wegens patentinbreuk. Upstream stelt dat de acties van Crusoe zijn bedrijf schade hebben berokkend door inbreuk te maken op zijn octrooirechten en oneerlijke concurrentie op de markt te creëren.

De zaak zal worden behandeld in de United States District Court voor het District of Colorado, waar Crusoe volgens de indiening reguliere en gevestigde vestigingen heeft. Upstream stelt in de rechtszaak dat de rechtbank jurisdictie heeft over de zaak.

Plaats een reactie