STOP LOSS INSTELLEN BINANCE

laatste update: 05-2022


Hoe stel je een stop loss order in? In deze video leg ik jou dat precies uit. Ik maak gebruik van de Binance Exchange, de meest betrouwbare crypto-exchange in de wereld.

⇩ Crypto Exchanges (Traden)⇩
► Binance Altcoins:
► BitMEX Bitcoin Futures:

⇩ Crypto Brokers Nederland (iDeal) ⇩
► Bitvavo:
► BTCdirect: 5

3 gedachten over “STOP LOSS INSTELLEN BINANCE”

 1. Hey Coen gaat weer lekker zie ik haha. En zo zie je maar hoe makkelijk het is om in Altcoins te handelen op Binance. Ik heb eens zitten neuzen op Bitmex. Poeh dat is even wat anders zeg. Had een long order en met een stop/loss lijn ben ik eruit gestopt. Ik snap er de ballen van maar dat komt allemaal wel. Ik heb uiteindelijk niets verloren. binnenkort weer even terug op de Alts op Binance. Een mooie tip van Doppie Cash voor beginners is. Kijk niet naar winst maken maar zorg er eerst voor dat je niet verlies leid. De winst komt daarna vanzelf wel. Bedankt voor de uitleg.

 2. Er zitten wel wat haken en ogen aan het traden maar als je er tijd in investeert ga je het leren en het begrijpen, dan krijg je er gevoel voor. dat heb je hierbij nodig

  BEDANKT VOOR DE HANDIGE VIDEOS COEN

 3. Ik heb als voorbeeld een munt aangeschaft op 1000.

  Ik zet een verkooporder op 1200.

  Hoe kan ik dan een stop loss order zetten op bijvoorbeeld 900?

  Mijn amount is namelijk al op omdat ik de verkooporder op 1200 heb staan.

Reacties zijn gesloten.