‘Stop geen geld in ICO’s’

laatste update: 05-2022


‘Deze markt kan alleen maar omhoog gaan.
‘Doe nu mee, investeer en profiteer mee. Jij kunt investeren en er gigantisch aan verdienen.’ Het klinkt allemaal bijna te mooi om waar te zijn, en dat is het vaak ook.
En dus waarschuwt de AFM tegen het investeren in Initial Coin Offerings (ICO’s). Maar waarom zijn die ICO’s eigenlijk zo risicovol? Marc de Jong legt het uit.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu live het nieuws op
Website :
Facebook :
Twitter : z

13 gedachten over “‘Stop geen geld in ICO’s’”

  1. Wie neemt de AFM nu serieus? Een clubje van ambtenaren die bepaald wie er wel en geen krediet mag krijgen terwijl ze in een sector werken waar de gaten in de handen zo groot zijn dat er een olifant door heen kan.

    Mensen bepalen zelf wel waar ze geld verdienen en verliezen daar hebben ze gene babysitter voor nodig.

  2. Vrije markt. Doe je research… Als je het niet begrijpt investeer dan niet. Is het een scam heb je pech gehad. Als zoveel van de ICO's scams zijn. Stoppen mensen vanzelf met hersenloos investeren. Idioot gedoe.

    De ICO die als voorbeeld werd gebruikt is net als dogecoin gewoon een grap. Het geld dat daarin gestoken is kan je zien als donaties van mensen die er de lol van inzien.

  3. Als je eerst goed onderzoek doet naar de betrouwbaarheid van een bedrijf kan een ICO best lucratief zijn. Doe eerst goed onderzoek en ga voor jezelf na of het goed voelt. Dit is natuurlijk pure bangmakerij.

  4. je "moet" ook in meerdere investeren.Alle degelijke hebben een goede kans, zeker nu. Goede ico's lopen nooit te koop met x gains. Soms wel een indicatie. 10 tot 20x inleg is echt wel mogelijk binnen een jaar.

  5. Al met al typische bangmakerij. Maar goed, als je slecht van vertrouwen bent heb je uberhaupt niets te zoeken in crypto. Dat is de ironie.

Reacties zijn gesloten.