STIJGING?! Gaat BITCOIN voor $46.000 of $27.000? | Grayscale koopt 16.244 bitcoins binnen 24u.


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consulant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John. #Bitcoin #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL

In de podcast Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram: L

11 gedachten over “STIJGING?! Gaat BITCOIN voor $46.000 of $27.000? | Grayscale koopt 16.244 bitcoins binnen 24u.”

  1. Goedemorgen,

    18 x meer kopen dan er dagelijks wordt gemind, dat creëert dus steeds maar meer schaarste voor BTC. Het moet dan toch weer een keer gaan knallen met die koers 💥💥🚀🌙

  2. Hi John, kan je een keer een update over IOTA geven? Er was een Cup and Handle op de wekelijkse.

  3. Ha John. Hoeveel meer demand is er dagelijks voor goud ten opzichte wat er dagelijks gemined wordt? Is dat ergens inzichtelijk?

  4. Hoi john, ik heb gister de proefweek van de discordgroep gekocht. Tot mijn verbazing ben ik er vandaag uitgezet? Waarom is dit want het is voor een week toch?

Reacties zijn gesloten.