Staatsburgerschappen zijn nu te koop als NFT’s op Marketplace


Met de stijging van de populariteit van non-fungible tokens (NFT’s), heeft de ruimte de verkoop van een aantal interessante dingen en stukken op de blockchain gezien. In februari 2022 blies een kunstenaar een Lamborghini Huracan op en verkocht de verkoolde resten als NFT’s. De Britse kunstenaar Damien Hirst verbrandde honderden fysieke kunstwerken nadat hij ze als NFT’s op de blockchain had verkocht. Nu worden nationaliteiten verkocht en verhandeld als NFT’s op marktplaatsen.

Koop je weg naar Satoshi Island

Een ambitieus ontwikkelingsproject is van plan om een ​​Satoshi-eiland te creëren dat een eiland in de Stille Zuidzee zou veranderen in een toevluchtsoord voor crypto-investeerders. Dit eiland is Lataro Island, dat momenteel grotendeels een ongerept regenwoud is dat zal worden omgevormd tot een duurzame slimme stad. Aan het hoofd van dit project staan ​​projectontwikkelaars Anthony en Theresa Welsh, die momenteel het 300 hectare grote eiland bewonen.

Ze zijn van plan om van het eiland een gemeenschap van crypto-investeerders te maken. De grootste trekpleister van het eiland is het ontbreken van inkomstenbelastingen. Anthony Welch legde uit dat de plannen zijn voor 21.000 investeerders voor het eiland en dat iedereen die land wil kopen of ontwikkelen, een staatsburgerschap moet hebben dat momenteel op marktplaatsen wordt verhandeld.

Elke NFT die wordt geslagen, vertegenwoordigt meestal een soort onroerend goed dat wordt verkocht. Het biedt ook exclusieve toegang tot het eiland dat slechts 21.000 inwoners zal hebben. Voor degenen die geen staatsburger willen worden, zegt de projectontwikkelaar dat er plannen zijn voor een resort, zodat crypto-investeerders zonder burgerschap van het eiland kunnen genieten.

Citizenship Passes werden op 30 oktober geslagen en hebben al bijna 1.000 ETH-volumes op OpenSea.

NFT’s zijn niet dood

NFT’s zijn nog ver verwijderd van hun gloriedagen, maar dat betekent niet dat ze volledig zijn afgeschreven. Zelfs tijdens de crypto-winter maken ze nog steeds furore omdat makers innovatieve manieren vinden om NFT-eigendom op hun projecten toe te passen.

NFT marketplaces see rise in volume | Source: DappRadar

Deze niet-fungible tokens zijn in staat geweest om afstand te doen van in-game toegang tot het hebben van een echt hulpprogramma zoals de Citizenship NFT’s. Het handelsvolume was in deze periode ook aan de herstellende kant naarmate meer handelaren terugkeerden naar de ruimte.

Het handelsvolume van OpenSea is de afgelopen 24 uur met meer dan 30% gestegen tot $ 22,27 miljoen. Het aantal handelaren op de toonaangevende NFT-markt groeide in deze periode ook met meer dan 42% tot 34.267, volgens gegevens van DappRadar.

Featured image from MARCA, chart from TradingView.com

Volgen Beste Owie op Twitter voor marktinzichten, updates en af ​​en toe een grappige tweet…Plaats een reactie