SMEDERIJ VAN ROEKEL int DUIZENDEN EURO’S, LEVERT NIET én LIEGT tegen KLANTEN || BOOS S06E04


Stel: je bestelt meubels. En je bent best bereid even te wachten. Maar na een paar maanden wacht je nog steeds. Er wordt nauwelijks gereageerd op je mailtjes. Er worden beloftes gedaan over de leverdatum, maar niet waargemaakt. En na acht maanden en een verhuizing verder heb je nog steeds je spullen niet, maar je bent wel bijna een €1400 kwijt. En dan krijg je een krantenartikel onder je neus geschoven van de ombudsman, en blijkt dat dit grapje vaker voorkomt bij het bedrijf waar je je spullen vandaan hebt. En dat er meermaals tegen je is gelogen door de eigenaar, die zich heeft voorgedaan als een ingehuurde zzp’er. Welkom bij Smederij van Roekel!

Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl

Hou onze Instagram of NPO3-pagina in de gaten voor updates!
||

In #BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.

Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.

Volg ook Tim en Marije op Instagram:

http://instagram.com/marijederoode

30 gedachten over “SMEDERIJ VAN ROEKEL int DUIZENDEN EURO’S, LEVERT NIET én LIEGT tegen KLANTEN || BOOS S06E04”

 1. Tim is de baas🤣🤣🤣. Dit verzin je niet. Hij bedoelde met zijn Programma Boos Eigenlijk BAAS!

 2. BOOS in haar essentie, helemaal prachtig dit. En potjandriedubbeltjes nog aan toe, Tim, doe eens een cursusje geven "how to be a decent human being"; ik denk dat veel mensen we een (opfris)cursus kunnen gebruiken en daarin veel van jou af kunnen kijken.

 3. Kinderachtig omdat ze alleen maar negatieve reviews rapporteren? Zorg dan dat je positieve reacties krijgt… diepe zucht.

 4. tim zeik hem nou niet zo af hij is vergeleken met de andere die op boos staan fatsoenlijk en doet het wel gelijk

 5. Super programma, maar misschien kun je iets minder GVD gebruiken.. niet echt netjes ..

  Ik kijk verder met alle plezier naar jouw programma ❤️

 6. Wat een mafklapper die denkt die iedereen voor de gek kan houden

 7. Wat een taalgebruik 👎 zonder dat is het meestal wel een vermakelijk programma

 8. Fijn dat je misstanden aan de kaak stelt maar ik heb er inmiddels OOK eentje!!!

 9. Die knakhals op 14 minuten snapt niet hoe het werkt. Als ik met 29 mensen heel zorgzaam omspring en 1 persoon het ziekenhuis in trap, dan moet ik naar de gevangenis. En terecht. En dan kan ik ook niet als verdediging aanvoeren dat ik 29 mensen goed behandel.

 10. Geef ze nog een kans, hij heeft zijn lesje geleerd. En als ze werkelijk terugbetaald hebben, is het toch ook een bedrijf dat geld heeft, ze moeten dus ook tevreden klanten hebben. Hoe vaak zie je niet dat er niks te halen valt? Dit is toch prima? Niet goed gegaan, maar wel goed gekomen, toch?

 11. Af en toe die stiltes van die Gerrit en dan die opmerkingen van die broer, ik kan niet ophouden met lachen

 12. Die broer is een legend, eerst Cavia afzwemmen en later 'niet wrijven in een vlek, wordt het alleen maar beroerder van''

 13. Die guy was echt fire.. love it. Man echt crazy ofzo..kan Tim ook normaal praten ?

 14. Dhr janssen is naar mijn idee misschien meneer jansen van JBA zie paraplu. Jansen Beveiliging en Alarmopvolging. Ik ken meneer jansen niet zelf. Maar ik zag de paraplu en hoorde de naam en dacht heeeeeej dat is toevallig. Ik denk dat dat de meneer jansen dan is. Of janssen. Ook dat weet ik niet. 🤣

Reacties zijn gesloten.