Silvergate volgende grote probleem? | Yuga Labs komt met Bitcoin NFTs | Crypto nieuws vandaag | #830


Cryptobank Silvergate heeft nieuwe, zwaar teleurstellende cijfers gepubliceerd. Zorgt dit voor een nog langere crypto winter? Yuga Labs blijft in ieder geval zonnig en komt met een grote primeur. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:26 Yuga Labs (BAYS, CP) komt met NFT’s op bitcoin!
03:52 Uitlatingen FED drukken BTC koers
06:48 Onderzoek Coinbase: 20% Amerikanen heeft crypto
09:11 Nieuwe cijfers cryptobank Silvergate vergroten zorgen
11:42 Cijfers inflatie NL februari
13:45 Koerrrsen koerrrsen!
16:52 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

2 gedachten over “Silvergate volgende grote probleem? | Yuga Labs komt met Bitcoin NFTs | Crypto nieuws vandaag | #830”

  1. Hooi Axel goede avond Koers v.BITc nog lekker groen wens je en team v.BLOX een hele mooi avond groetjes😀👋🙏 🐕🌹

Reacties zijn gesloten.