Shift Crypto kondigt samenwerking aan met Pocket Bitcoin waardoor DCA binnen BitBox02 Hardware Wallet mogelijk wordtDe samenwerking biedt een veilige en gemakkelijke manier om bitcoin voor zelfbewaring te kopen en op te slaan, via een widget in de BitBoxApp.

De in Zwitserland gevestigde hardware wallet-fabrikant Shift Crypto heeft een langdurige samenwerking aangekondigd met de Zwitserse bitcoin-makelaar Pocket Bitcoin. De samenwerking heeft tot doel een gemakkelijke en veilige manier te bieden om bitcoin voor zelfbewaring te kopen en op te slaan.

Pocket Bitcoin biedt al een dollar-cost averaging (DCA)-service, en de samenwerking met Shift Crypto zal het nog eenvoudiger en veiliger maken, volgens een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd. Met de BitBox02 hardware wallet kunnen gebruikers bitcoin veilig opslaan en verhandelen. De code is open-source, inclusief de bijbehorende BitBoxApp, die nu de Pocket Bitcoin-widget heeft geïntegreerd, zodat investeerders bitcoin rechtstreeks in hun hardware-portemonnee kunnen kopen.

“Bij Pocket Bitcoin is ons doel om het kopen van bitcoin net zo eenvoudig te maken als het doen van een bankoverschrijving”, zegt David Knezić, CEO en mede-oprichter van Pocket Bitcoin. “We hebben een manier gecreëerd waarop klanten bitcoin kunnen kopen zonder een rekening te openen of zichzelf te identificeren. Onze klanten ontvangen hun bitcoin direct in hun wallet. Hiervoor is er geen betere partner dan Shift Crypto en we zijn verheugd om met hen samen te werken om het kopen en opslaan van bitcoin nog gemakkelijker te maken.”

Via de nieuwe widget kunnen de gebruikers van BitBox nu eenvoudig een DCA opzetten zonder uitgebreide KYC-processen te doorlopen. Er is geen verificatie vereist voor bestellingen tot € 950 (~ $ 1.000) per dag. Bovendien kunnen gebruikers hun xpub delen, inclusief alle bitcoin-adressen van hun account. Met deze functie kan de bitcoin worden uitbetaald aan nieuwe, ongebruikte bitcoin-adressen, wat de privacy bij het gebruik van bitcoin vergroot.

Douglas Bakkum, CEO en mede-oprichter van Shift Crypto, zei dat zijn bedrijf “gelooft dat iedereen financiële soevereiniteit verdient. Dat begint in onze visie bij de optimale beveiliging van een hardware wallet. Samen met Pocket Bitcoin gaat dit verder door individuen in staat te stellen bitcoin rechtstreeks in de BitBoxApp te verwerven terwijl ze te allen tijde de volledige controle behouden. We zijn verheugd om samen te werken met Pocket Bitcoin, een bedrijf dat past bij onze waarden van zelfbewaring en financiële vrijheid.”

Het partnerschap biedt een goedkopere service voor Europese klanten, met de mogelijkheid om bitcoin te kopen via bankoverschrijving tegen een vergoeding van 1,5%. Om hun samenwerking te vieren, bieden de twee bedrijven tot 15 maart 2023 een bonus van 10.000 sats op alle eerste transacties via de nieuwe BitBoxApp-integratie.

Plaats een reactie