Shibarium-ontwikkelaars van Shiba Inu maken geruchten duidelijk terwijl netwerklancering nadert


Na de stijgende speculatie over de blockchain, maakte het officiële Twitter-account van Shiba Inu’s Shibarium-netwerk op 4 januari een na het opruimen van de valse speculatie. Dit komt te midden van de huidige anticipatie op de lancering van de netwerkbèta.

Met name de speculatie die wordt gewist, is die rond tokens in het netwerk of tokens die nodig zijn om het voordeel van het netwerk te benutten. Dit is de eerste reeks tweets van het officiële Twitter-account van Shibarium blockchain.

Valse geruchten over het Shibarium-netwerk ontkrachten

De speculaties over of SHIB zal het native token van de blockchain zijn, een andere kant van de valse geruchten die de ronde doen. In de reeks tweets die gisteren zijn geüpload, verduidelijkte Shibarium dat het token van het project, BONE, het enige token zal zijn dat zou worden gebruikt voor gasvergoedingen en andere blockchain-activiteiten. Het team voegde eraan toe: “Er zijn geen andere tokens nodig om binnen het protocol te werken.”

Daarnaast maakte het Shibarium-team ook duidelijk wat de eigendom en het doel van de blockchain is, en merkte op dat Shibarium alleen is gebouwd voor de Shiba Inu gemeenschap en ecosysteem om te innoveren terwijl SHIB wordt betrokken en niet voor andere projecten buiten het netwerk.

“Shibarium is ontwikkeld voor het Shib-token en niet voor andere projecten die eigendom claimen of speculeren over de werkingsafhankelijkheid van andere tokens”, verklaarde het team met behulp van het officiële Shibarium-account.

De Shibarium Beta-lancering van Shiba Inu nadert

Met de constante anticipatie op de Shibarium-blockchain lancering hebben prominente ontwikkelaars zoals Shytoshi Kusama en Trophias de afgelopen weken verschillende hints laten vallen die aangeven dat de lancering van de bètaversie van de Laag 2 blockchain is heel dichtbij.

Hoewel sommige communityleden speculeren dat de ontwikkeling van Shibarium is voltooid en wacht op het juiste moment om te implementeren, hebben ze hun frustratie geuit over de langdurige vertraging van het netwerk.

Aanvankelijk het Shibarium blokketen de lancering was gepland voor september 2022. De ontwikkelaars bevestigden uiteindelijk echter dat er een technisch probleem was dat nu heeft geleid tot vertraging van het netwerk. Zelfs met hints en de hoop dat het binnenkort komt, is er nog geen officiële lanceringsdatum.

Met name de Discord-beheerder van de Shibarium-gemeenschap heeft onlangs een sectie “Shibarium-aankondiging” geïntroduceerd in de Shiba Inu-onenigheid. Er zijn meerdere SHIB-ontwikkelaars en influencers gezien die de update delen via de officiële Twitter-handle.

SHIB en BONE Recente prijsactie

Tot nu toe heeft SHIB een redelijk momentum naar boven gezien, in navolging van andere altcoins. Op het moment van schrijven wordt de prijs van Shiba Inu momenteel verhandeld op $ 0,00000860, een stijging van meer dan 4% in de afgelopen 24 uur. Met een handelsvolume van $203 miljoen.

Bron [SHIB/USDT] op TradingView.com

Daarentegen heeft Bone ook een opwaarts momentum gekregen en op het moment van schrijven handelt BONE momenteel ook tegen $ 1,08, een stijging van meer dan 14% in de afgelopen 24 uur, met een handelsvolume van $ 9,9 miljoen.

Botprijsgrafiek op TradingView
Bron [BONE/USDT] op TradingView.com

Uitgelichte afbeelding van Ferhat Deniz Fors op Unsplash.com, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie