Shiba Inu zakt onder kritieke ondersteuning, is het tijd om te kopen?


Shiba Inu blijft een van de meest populaire meme-munten, maar de prestaties van de cryptocurrency in het afgelopen jaar waren ontmoedigend voor houders. Ondanks dat het de op een na grootste meme-munt is gebleven, is het in prijs blijven dalen en dit heeft ertoe geleid dat het activum onder zeer cruciale ondersteuning is gezakt. En nu SHIB nu op het niveau van $ 0,000008 zit, is het een goed moment om de meme-munt te kopen?

Shiba Inu zakt onder kritiek niveau

Voor Shiba Inu heeft het prijsniveau van $ 0,000009 het afgelopen jaar als goede ondersteuning gediend tijdens de ups en downs van de cryptomarkt. Dit maakte het het belangrijkste punt voor beren om te verslaan als ze de controle over het digitale bezit wilden overnemen. De afgelopen week is SHIB echter gedaald tot onder $ 0,000009, wat een goede koopmogelijkheid zou kunnen zijn voor het digitale activum.

Een reden waarom het kopen van SHIB op dit moment een goed spel zou kunnen zijn, is dat de ontwikkelingen door het team nog moeten worden weerspiegeld in de prestaties van de munt. Ook, met de lancering van de vier nieuwe hubs in Shib: The Metaverse die binnenkort komt, zou de meme-munt hernieuwde interesse kunnen zien en deze interesse zou kunnen leiden tot een prijsrally.

SHIB price falls below $0.000009 support | Source: SHIBUSD on TradingView.com

De markt is ook al een tijdje aan het consolideren, waarbij Bitcoin en Ethereum de afgelopen week zijwaarts handelden. Zodra deze consolidatie is beëindigd, blijft de kans groot dat deze grote activa weer omhoog gaan. En zoals altijd zou een rally in deze topcryptocurrencies de rest van de markt meesleuren.

Als Bitcoin weer boven de $ 30.000 zou komen, zou SHIB opnieuw kunnen stijgen tot $ 0,00001, wat op korte termijn een winst van meer dan 10% zou betekenen voor investeerders. Op de lange termijn zouden de winsten groter kunnen zijn, ervan uitgaande dat de markt de bull-trend niet volledig heeft verlaten.

SHIB zou een doorbraakster kunnen zijn

Het Shiba Inu-team blijft het ecosysteem snel ontwikkelen en het nieuwste in zijn lange reeks producten zijn de koude portemonnees met SHIB-thema. Deze portefeuilles zijn al een tijdje in de maak en het officiële SHIB-handvat bevestigde op Twitter dat de portefeuilles op 29 mei klaar zullen zijn voor voorbestelling. De portefeuilles worden ontwikkeld in samenwerking met het Zwitserse bedrijf Tangem, zodat gebruikers meer dan 6.000 munten kunnen vasthouden. .

Dit soort ontwikkelingen zijn goed gebleken voor de meme-munt. Bovendien zit de prijs van SHIB op bijna 90% van de hoogste prijs ooit, wat historisch gezien een goed niveau is geweest om cryptocurrencies te kopen.

Desalniettemin laat SHIB nog veel te wensen over, aangezien het volume is gedaald tot $ 92 miljoen, wat wijst op een daling van de activiteit in de meme-munt. Het biedt echter ook een mogelijkheid voor een snelle stijging en een opleving van het momentum kan de cryptocurrency vanaf hier gemakkelijk met ongeveer 10% laten groeien.

Volg Beste Owie op Twitter voor marktinzichten, updates en af ​​en toe een grappige tweet… Uitgelichte afbeelding van iStock, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie