Shiba Inu op all time high, bitcoin koers kleine dip | BTC Nieuws en koers vandaag | #526


De koersen kunnen niet in 1 rechte lijn omhoog blijven gaan. Vandaag was daar dan de dip. Dat is niet per se negatief, en Axel legt je uit waarom. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 intro
01:09 Shiba Inu op weg naar top-10 positie CoinMarketCap
03:28 Nieuwe BTC ETF aanvragen steeds creatiever
06:07 Amerikaanse banken kunnen straks volop aan de slag met crypto
09:01 SEC heeft zich vergist in Ripple, weerstand steeds groter
12:04 ECB benoemd 30 leden CBDC team
14:06 koerrrsen koerrrsen!
20:40 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

24 gedachten over “Shiba Inu op all time high, bitcoin koers kleine dip | BTC Nieuws en koers vandaag | #526”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. ■ oh nu pas wil je wel over SHIB praten axel?

  ● De Dedain al die tijd he 😉

 3. Shiba Inu is al een belangrijke speler in de Crypto wereld. Als je zo jong bent en nu al de top 10 bereikt, ben je naar mijn mening een TOP COIN!
  RESPECT VOOR DE $HIBA DEVELOPMENT TEAM💪🙏

 4. Shiba inu naar 1 dollar? Dan is er straks een marketcap van 350 triljoen dollar. The flippening met een meme coin, en alle vmbo’ers met een krantenwijk miljardair. Lol.

 5. shib op laagste punt gekocht, rond de 750 euro's, toen lachte iedereen mij uit, nu x10 omhoog gegaan, en ik nu maar lachen

 6. Onmogelijk naar 1dollar. Niet je geld in vergooien aub. Investeer wat je kan missen aub

 7. Wel jammer dat jullie altijd zo positief klinken over CBDCs. Programmeerbaar geld uitgegeven door een centrale overheid, nee bedankt.

 8. Blij met mijn invest van 10k 6 maanden geleden .. jihaaa!

 9. Wat denken jullie van ADA? Zal deze ooit nog die ATH evenaren??

 10. Buy shiba before its to late, it may looks like its on its highest but it will go much higher. Buy before its to late, just do it! You will become rich

 11. de dogecoin killer, shiba is unstoppeble ! 😀 we gaan vliegen met de shiba #1 we gaan bitcoin van zn troon af stoten ! 😀 😀

 12. kan iemand mij aub even het volgende uitleggen? Ik kijk telkens met verbazing naar het enthousiasme over die Shiba stijging. Hij staat op het moment van typen op €0.000072. Stel hij zou 4000% stijgen en je hebt voor €1000 gekocht. Dan heb je nog maar €2.95. Dan kan je toch veel beter je geld in iets anders steken, of begrijp ik iets niet? Alvast bedankt voor het antwoord.

 13. Dit geld(t) trouwens ook voor jouw jij bent ook een toffe spreker echter triest dat jullie nu ook al dogecoin 2.0 promoten. Kom op shiba inu blijf toch verdomme een bitcoin prof. Kinder coins daar praat je toch niet over. Man die markt moet volwassen worden. Sommige onnozele gooien liever het geld in kinder coins dan in coins die een goed project hebben. Zeer onvolwassen. Kijk toch eens naar kindernamen zoals pancakeswap etc owhoer is dit 1 of andere japanse/koreaanse verkleed show of wat voor jongeren. Indien de pokemon coin pumped ga je hier ook over praten? 🤬

Reacties zijn gesloten.