Shiba Inu, Aquari, Safemoon HYPERS!!!


Shiba Inu, Aquari, Safemoon HYPERS!!!

Waarom genoeg nemen met +100% als je ook +10.000% kan pakken?
In deze video gaan we in op de HYPE van dit moment.

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥
🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van
📧Vragen: info@doopiecash.nl ___________________________________________________________________
Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#ShibaInu #Safemoon #doopiecash

30 gedachten over “Shiba Inu, Aquari, Safemoon HYPERS!!!”

 1. Voor de nieuwe mensen onder ons, en mensen die nog niet geabonneerd zijn. Abboneer op DC! Druk op het belletje en ontvang iedere dag een melding van de Boys.
  Kost niks, geheel gratis TOP content!

 2. Ik zit alvast goed in de winst met deze projecten.Safemoon is wel een blijver denk ik

 3. Als het project achter AQUARI van de grond komt gaan we vlammen. Volste vertrouwen in het project! Ben erg benieuwd wat deze crypto gaat brengen aankomend jaar aangezien ze pas net opgestart zijn. Save the ocean, become a whale!

 4. ondanks dat sec nee zij gister tegen riple net , zal xrp ripple net de wereld coin worden voor alle banken , daar bij deze wallet ripple net is al verspreid aan alle centrale banken wereld weid .en btc geloof het einde van miljoen steeds verder weg . deze diamand ziet en wil niemand zien . DCN let op eind 2022 staat die op min 0.10 cent .

 5. Dit soort project moet je echt zien als gokken. Heb er zeker duizendend euro winst mee gemaakt, maar je moet er wel elke dag mee bezig zijn. Je moet zien te spotten welke er goed zullen gaan en er heeeel vroeg bij zijn. Binnen een paar uur na lancering. Bijna alles heb ik via Reddit. Zelf was ik ool vroeg bij Safemoon, helaas kon ik toen echt niet voorspellen dat die coin zoo hard zou gaan. 1000 ingestopt en met 500 winst verkocht. Had ik gewoon geHODL d had ik 140.000 euro winst gehad! Harde les om ook dat het de tijd te geven en je inleg als verloren te beschouwen. Zelf vond ik het wel heeel stressvol al die coins.

 6. Haha aan de reacties te zien hebben de meeste het nog niet helemaal door. Die shit coins moet je niet kijken wat t gaan doen. Of ze doen voort goede doel. Zijn met goede projecten bezig. Haha. Jullie moeten pakken. Altijd pakken. Anders wordt je gepakt.🤣

 7. Zouden jullie mogelijk in een van de videos de $CHAD coin mee willen nemen? NIet omdat het mij een coin met potentie lijkt maar meer omdat het wederom een beetje klinkt als dat hele fishy Safemoon verhaal.

 8. ik heb een gokje gewaagd door te investeren in kishu inu mooie winst gepakt en natuurlijk een deel laten staan nu zag ik iets voorbij komen dat ´softbank´ gaat helpen met hun project te ondersteunen zou dit echt zijn of puur om mensen op hun boot tekrijgen?

 9. Die intro blijft vet, lekker bezig jongens 🙌

 10. Ik blijf heel ver weg van deze coins, wat mij betreft is het risico veel te groot

 11. Best leuk om hiermee te spelen. Heb nu een aandeel in Elongate en Ultrasafe. Hopen dat deze wel overleven haha

 12. Denken jullie dat er door deze shitcoins een nieuwe groep "gokverslaafden" zou kunnen ontstaan? Geen online Roulette, maar online Cryptocoinen.

 13. Hey hallo

  Ik wilde gisteren heel de dag ook HBAR kopen maar dat lukte me niet op binance terwijl deze op de website wel op de lijst staat, weten jullie waar ik die kan vinden en inkopen want die wil ik niet missen in mijn portfolio

 14. Kunnen jullie een kijkje nemen in VRA 💎 lage marketcap , werken met youtube , twitch , en meer lossen een real life biljoenen probleem op voor marketing bedrijven , staken 25,5% , proof of view , nieuwe CMO die heeft gewerkt voor ADA etc … als jullie ernaar zouden willen kijken lijkt me leuk hoor graag van jullie ! En altijd bedankt voor jullie altijd interessante video’s 🚀👍

 15. Goede video en inderdaad niet meer dan 1% van je portfolio in deze tokens gooien

 16. Cardano ADA lanceert over een aantal weken zijn ERC-20 Converter waarmee tokens die op het Ethereum netwerk draaien met 2 muisklikken overgezet kunnen worden op het Cardano netwerk.
  Dus goedkopere transacties, sneller schaalbaarder en meer gedecentraliseerd
  1 small step for the user, one giant leap for Cardano
  Go Cardano AdA 🥰

 17. Wat is het risico nou echt van Safemoon? Na anderhalf jaar heb je een dubbel aantal coins ongeacht de waarde. Komen met een eigen Exchange en wallet en miljoenen mensen zitten er in.

 18. Wat is jullie mening over bonfire ? ook een veelbelovend project !

 19. Precies wat je zegt. Kijk uit wat je doet. Neem je winsten, verspreid je risico met die coins en ga niet mee met de massa hodl "gaat wel weer omhoog"..

 20. weer een top video heren ,bedankt voor het duidelijk maken en waarschuwen voor dit soort muntjes ..( ja ik heb ook een zakje Safemoon) 🙂

 21. Wie heeft winst gepakt op 12/10 met aquari? Van 0,000013 naar 0,04?😁

Reacties zijn gesloten.