SHAmory kondigt pluche aan dat de Built With Bitcoin Foundation zal ondersteunen – Bitcoin Magazine


SHAmory, een Bitcoin-bedrijf dat educatief materiaal produceert, een educatief Bitcoin-bedrijf dat STEM-geauthenticeerde boeken en games produceert, heeft een nieuwe speciale editie van een knuffel met een Afrikaans thema aangekondigd, genaamd “Satoshi”. 21% van de opbrengst van de bruto-omzet van Satoshi zal worden gedoneerd aan de Built With Bitcoin Foundation (BWB), een non-profitorganisatie die zorgt voor schoon water, toegang tot kwaliteitsonderwijs, duurzame landbouw en humanitaire ondersteuning, allemaal mogelijk gemaakt door Bitcoin.

Volgens het persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd, is het doel van de donatie om genoeg geld in te zamelen om een ​​nieuwe waterput in Afrika te bouwen.

“SHAmory is toegewijd aan de voortdurende groei van bitcoin-bewustzijn, educatie en acceptatie. Wij geloven dat leren leuk kan zijn en dat het op elke leeftijd kan beginnen”, zegt Scott Sibley, mede-oprichter en CEO van SHAmory. “Het is een grote eer om te weten dat het Satoshi-knuffeldier een rol zal spelen bij de introductie van Bitcoin in het leven van kinderen en dat elke aankoop zal helpen om andere kinderen toegang te geven tot schoon water.”

Het Satoshi-knuffeldier houdt een speelgoed-Bitcoin vast, met de omtrek van Afrika en de Bitcoin ₿ op het ontwerp gestikt. Elk speeltje bevat een QR-code die mensen naar een unieke bestemmingspagina op de SHAmory-website brengt met een overzicht van het project, een donatietracker en een bericht van het team.

Bovendien worden alle Satoshi-knuffels geleverd met een geboorteakte die het bitcoin-blok verifieert waarop dit project is geboren en de missie erachter. Degenen die in het begin het waterputproject helpen ondersteunen, zullen worden beloond met gewaarmerkte geboorteaktes voor de eerste 300 die ze hebben gekocht, wat aangeeft dat ze uit de eerste partij Satoshi’s kwamen.

Mede-oprichter van de Built With Bitcoin Foundation Ray Youssef zei dat “Bitcoin-educatie de sleutel is tot massale acceptatie. Financiële geletterdheid zou een mensenrecht moeten zijn en SHAmory doet geweldig werk door kinderen te onderwijzen over de basisconcepten van Bitcoin. Ik ben vereerd om met SHAmory samen te werken om zowel de volgende golf van Bitcoiners te verwelkomen als geld in te zamelen voor een bronproject in Afrika. Welvaart voor iedereen, aangedreven door Bitcoin.” Dit gevoel werd herhaald door Yusuf Nessary, mede-oprichter en directeur van de Built With Bitcoin Foundation, die zei: “Ik ben er trots op deel uit te maken van een gemeenschap die streeft naar inclusie. Bitcoin gaat over de mensen en het is onze taak om de volgende generatie op te leiden – zij zullen degenen zijn die voortbouwen op Satoshi’s droom.”

SHAmory heeft eerder de Built With Bitcoin Foundation ondersteund door boeken en games te doneren aan scholen die door de non-profitorganisatie worden gefinancierd, en door een deel van de verkoop tijdens de Bitcoin 2022-conferentie helpen bij het aanleggen van een waterput in Afrika.Plaats een reactie