SEC geeft zich nog niet gewonnen | Spot ETF binnen 6 maanden? | Crypto nieuws vandaag | #931


Vandaag is er weer een nieuwe update naar buiten gekomen in de rechtszaak Ripple v SEC. De SEC heeft een aanvraag bij de rechter ingediend waarmee ze later in hoger beroep willen gaan. Ook lijkt de Bitcoin spot ETF steeds dichterbij te komen, volgens Mike Novogratz is dat binnen 4-6 maanden. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:51 SEC vecht terug
03:31 Bitcoin analyst voorspelt nog een paar maanden crypto winter
05:54 Mike Novogratz voorspelt spot ETF binnen 4 tot 6 maanden
09:02 Politicus vreest voor gebrek aan toezicht stablecoin PayPal
12:03 Koersanalyse
16:35 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency

7 gedachten over “SEC geeft zich nog niet gewonnen | Spot ETF binnen 6 maanden? | Crypto nieuws vandaag | #931”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. De SEC verspild miljoenen belasting geld en vervolgens drukken ze de koersen van crypto ook nog een. Kortom: je wordt dubbel genaaid door die club…

  3. Kan ik alles van blox naar bitvavo overzetten ?
    Of moet ik het dan eerst verkopen ?

  4. Leuk om langzaam aan de presentatie skills van Jari te zien groeien. Wat een vooruitgang heb jij gemaakt gozer!!

Reacties zijn gesloten.