SCHOKKENDE ONTDEKKING in de chart? | Hier kijk ik naar voor Bitcoin (BTC)


De maand Januari is officieel voorbij en dat betekent ook dat het Proof-of-trade logboek vanuit de VIP community is gesloten.
Wij hebben weer een fantastische maand getrade.

Met een start-portfolio van $10.000 dollar staat de teller op $1692 winst, wat gelijk staat aan %17 op de hele portfolio als je mee heb gedaan met mijn trades en met natuurlijk het belangrijkste, de juiste risicomanagement heb toegepast. Een hit-rate van 53%, wat ik zelf wel wat matig vind, en dus mijn focus op gaat liggen in februari!

Al met al, zeker leuke statistieken waar wij weer dankbaar voor zijn:grin:

De Tradelogboek is in te zien via de onderstaande link!

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

Andere Exchange? Ik zou zeggen KIES VOOR BYBIT”
🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

⚡Join de Daytrading Community:

———————————————-
✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

8 gedachten over “SCHOKKENDE ONTDEKKING in de chart? | Hier kijk ik naar voor Bitcoin (BTC)”

 1. Elroy
  Je legt het allemaal weer goed uit maar met andere woorden kan het vriezen of dooien! Wanneer zou jij dan uitstappen? En wat verwacht jij waar de daling heengaat qua prijs?? Niet bang zijn dat je er naast zit en ik zal er geen werk van maken😁😁

 2. Zie je geen running flat vormen? Dus dat we stoppen onder 25211$ en dan een grote dump hebben…

 3. Goede video weer, ik heb toch ook lekker al wat winst gepakt.

 4. Hoi Elroy,

  Misschien heb ik het verkeerd begrepen, maar ik dacht dat wij een update kregen over de lange termijn ( video ). Wij wachten met smart 😂😁.

 5. Goede video, maar laat me één belangrijk ding noemen, ik zie veel jong en oud fouten maken waarvan ik vind dat ze dat niet zouden moeten doen.
  Ik geloof dat elke jonge of oude persoon investeringsplannen zou moeten hebben, die hun financiële rendement met drie tot zes cijfers zullen verhogen, een dergelijke investering kan uw pensioenplan zijn of toekomstige kansen, wat u maar wilt, maar het belangrijkste is dat u een winstgevende investering hebben.

Reacties zijn gesloten.