Scarce City lanceert Bitcoin E-commerceplatform SatsCrap – Bitcoin MagazineScarce City, een op bitcoin gerichte marktplaats, heeft een marktplaats gelanceerd die alles verkoopt in ruil voor bitcoin, bekend als SatsCrap, volgens een release die naar Bitcoin Magazine is gestuurd.

SatsCrap stelt gebruikers in staat om producten met bitcoin te vermelden of te kopen en zo de privacy van de gebruiker te behouden. Iedereen met een apparaat dat met internet is verbonden, kan een product aanbieden of kopen zonder dat er Know Your Customer (KYC)-gegevens zijn verzameld. De marktplaats maakt geen gebruik van logins, bankrekeningen of een registratieproces.

“We zien al een sterke notering en koopactiviteit onder onze alfagemeenschap”, zegt Chris Tramount, CEP (CEO) van SatsCrap-moederbedrijf Scarce City. “Het verzenden van een kleine hoeveelheid bitcoin als onderpand is veel eenvoudiger dan het aanmaken van een account en het koppelen van een bankrekening.”

Bovendien viert SatsCrap de feestdagen en de lancering ervan met 5% korting op aankopen en plaatsingskosten tot Cyber ​​Monday, op 28 november.

Het Scarce City-team heeft al meer dan 250 BTC aan op bitcoin gebaseerde producten op zijn platform verkocht en hoopt die expertise met SatsCrap uit te breiden naar een bredere markt.

“De basis van Bitcoin-houders is zo sterk als altijd – Bitcoiners in de ontwikkelde wereld kunnen er niet genoeg van stapelen en mensen in hyperinflatielanden vertrouwen er steeds meer op voor essentiële aankopen”, aldus Tramount. “Wij geloven dat de tijd rijp is om uit onze niche te breken en de wereldwijde circulaire economie van Bitcoin uit te breiden.”

Het team achter SatsCrap hoopt een unieke ervaring te bieden door het lijstproces te vergemakkelijken en leveranciers toe te staan ​​bitcoin te verdienen voor verkoop tegen de laagste tarieven op internet, volgens de release.

Plaats een reactie