Sazmining lanceert Wisconsin Hydro Bitcoin Mining – Bitcoin MagazineSazmining, een leverancier van hostingoplossingen voor bitcoin-mijnbouw, heeft hun eerste door waterkracht aangedreven mijnbouwfaciliteit in Wisconsin gelanceerd, waardoor het bedrijf een koolstofneutrale elektriciteitsbron krijgt.

Volgens een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd, zal de faciliteit 350 mijnbouwplatforms huisvesten. Deze zullen worden aangedreven door de natuurlijke stroom van een nabijgelegen rivier die door een kunstmatige dam stroomt.

De release beschrijft hoe “Dit een definitieve proof-of-concept is om te laten zien dat bitcoin-mining, mits op verantwoorde wijze gedaan, niet alleen de potentiële impact op het milieu aanzienlijk kan minimaliseren, maar ook volledig koolstofneutraal kan zijn.” De milieu-impact van Bitcoin-mining is door veel critici onder vuur komen te liggen, maar er is een ongelooflijke hoeveelheid onderzoek dat aantoont dat Bitcoin-mining investeringen in hernieuwbare energiebronnen en duurzame energiebronnen aanmoedigt.

Will Szamosszegi, CEO van Sazmining, verklaarde: “Onze nieuwe faciliteit biedt een koolstofneutrale elektriciteitsbron voor onze mijnbouwactiviteiten en is een model voor hoe mijnbouw duurzaam kan worden beheerd, evenals een bewijs van onze toewijding om een ​​positieve impact te hebben op ons milieu en de economie.”

Sazmining heeft zich met name gericht op catering aan de retailmarkt. Omdat Bitcoin-mining op grote schaal relatief gecompliceerd is, kan het voor bepaalde investeerders zinvol zijn om diensten zoals die van Sazmining te zoeken om een ​​belang in de mijnbouwindustrie te verwerven.

“We willen dat retailgebruikers dezelfde kans krijgen om fulltime bitcoin-miners te worden als de grote institutionele spelers in de ruimte,” zei President en COO Kent Halliburton. de Bitcoin-revolutie eenvoudig en winstgevend.”

Plaats een reactie