Satoshi Radio #238 – Trendbreuk Bank van Japan, Bitvavo geraakt door Genesis en heisa rondom Binance


Satoshi Radio: de Nederlandstalige podcast waarin we je alles vertellen over cryptocurrency.

We kregen deze week (terecht) veel vragen van luisteraars over de situatie bij Bitvavo. In deze aflevering doen we een poging om (voor zover wij kunnen) de situatie uit te leggen en de mogelijke implicaties te beschrijven. Voor de rest hebben we het over de opvallende afslag die de centrale Bank van Japan deze week nam, de Binance FUD en de overige nieuwtjes van deze week.

Timestamps:
00:00:00 – Opening
00:12:30 – Marktupdate
00:36:00 – Binance FUD
00:53:00 – De situatie met Bitvavo en Genesis
01:32:00 – Het overige nieuws van deze week

Join onze telegram groep:

www.satoshiradio.nl

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Home

https://weareblox.com/nl-nl

https://coinmerce.io/
l

10 gedachten over “Satoshi Radio #238 – Trendbreuk Bank van Japan, Bitvavo geraakt door Genesis en heisa rondom Binance”

 1. Mooie open discussie over de sponsoren mannen! Om eerlijk te zijn, ook mijn eerste gedachte was: "eens luisteren wat er over Bitvavo gezegd gaat worden". Ik was ook niet op de hoogte dat staking in dit geval eigenlijk lending was. Als ik dat had geweten had ik het nooit voor 1% uit laten lenen! Het valt me dan nog mee dat slechts 280mln van de 1,6mld gestaked was. Veel klanten hadden het dan toch uit staan. Met jullie eens dat dit een kweste van tijd is dat dit overal aangepast moet zijn. Keep up the good work, fijne kerst!

 2. Ik had staking kennelijk ook aan staan. Vond het destijds al vreemd aangezien BTC geen proof of stake heeft, maar verder niet teveel vraagtekens bij gezet, want gratis geld!

  Wat mij bevreemd is dat ik zojuist met succes mijn btc heb kunnen omzetten naar EUR en uit heb kunnen laten betalen. Hoe is dat dan mogelijk, aangezien ik onder die stakers groep viel..?

 3. "be..bitvavo" aan het begin was goud <3 hardop zitten lachen in de supermarkt

 4. Ik heb Doopiecash nog niet gehoord over het gedoe bij Bitvavo…. of heb ik dat gemist?

 5. Satoshi Radio: de Nederlandstalige podcast waarin we je alles vertellen over cryptocurrency? Bitcoin only?

 6. Was weer een TopCast. Misschien interessant voor de volgende iets voor de volgende. Een mooie eindejaarsafsluiting🎉

  Kunnen jullie uitleggen waarom quantum computers een bedreiging kunnen vormen voor de toekomst van Bitcoin en hoe quantum precies werkt?

 7. Bedankt voor al jullie video's van het afgelopen jaar en Fijne Feestdagen toegewenst!

 8. Vanwaar die haat tegen CZ , hij heeft jullie niet aanbevolen om met bitvavo te werken. Ik vermoed van waar die haat komt voor CZ , maar dat hou ik voor mij zelf . Einde bitvavo in zicht en ik vermoed jullie worden met hen mee gesleurd .

Reacties zijn gesloten.