Samenwerking tussen Shiba Inu en Paramount in de maak?


De release van nieuwe livebeelden van Shiba Inu’s Metaverse op het South by Southwest (SXSW) festival in Austin, Texas, heeft voor veel opwinding gezorgd in de SHIB-gemeenschap. Zoals Bitcoinist gisteren meldde, werden gedetailleerde videoweergaven van de WAGMI Temple Hub getoond nadat hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama de officiële filmposter had uitgebracht.

Shiba Inu X Paramount-foto’s?

Maar Marcie Jastrow, de adviseur van de Shiba Inu Metaverse, had een nog grotere verrassing in petto voor het SHIB-leger. Zoals Scorcia, een populair lid van de SHIB-gemeenschap, onthulde in een tweet die werd bevestigd door Jastrow, heeft het SHIB Metaverse-team een ​​ontmoeting gehad met Ted Schilowitz, de futurist van het Amerikaanse filmproductiebedrijf Paramount Pictures, om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

De tweet van Scorchia trok zelfs de aandacht van Shiba Inu-hoofdontwikkelaar Kusama. Het SHIB-gemeenschapslid deelde een foto met Paramount’s Schilowitz en merkte op: “waarschijnlijk niets” – een uitdrukking die in de cryptogemeenschap vaak ironisch wordt gebruikt om te verwijzen naar mogelijk belangrijke ontwikkelingen.

Kusama tweette vier ‘grote ogen’-emoji’s om vermoedelijk te laten zien dat hij oplet en interesse en opwinding toont. Hij voegde ook drie hashtags #shibmetaverse, #shibarium en #paramount toe aan de tweet en deelde een South Park-gif waarin Randy Marsh zegt: “Misschien niets, misschien alles.”

De GIF van de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu heeft het gerucht meer aandacht en geloofwaardigheid gegeven, en heeft ook geleid tot verdere speculaties over een samenwerking tussen Paramount en het Shiba Inu Metaverse-team.

In een interview met Zach Humphries onthulde Jastrow verder dat de SHIB: The Metaverse op SXSW Festival een enorm succes was. “Ik heb de afgelopen 2 dagen meer gesprekken gehad met merken die in onze metaverse willen zijn dan ooit.” Tijdens het gesprek met Schilowitz van Paramount onthulde ze:

We zaten met het hoofd futuristiek van Paramount Pictures en ik heb het gevoel dat we een licentieovereenkomst moeten sluiten, ik heb Rocket Pond als volgende, er komen films aan. We willen dat je er direct in springt. En ze zijn allemaal binnen. Ze zijn: ‘Dat is een geweldig idee.’

Waarom is het belangrijk?

Ted Schilowitz is de allereerste Futurist-in-Residence voor Paramount Pictures. In zijn rol werkt Schilowitz nauw samen met de technologieteams van Paramount en Viacom om alle vormen van nieuwe en opkomende technologieën te verkennen, met een focus op virtual reality en augmented reality.

Hiervoor werkt hij samen met externe partners om nieuwe kansen te identificeren. Zijn rol is ook om leidinggevenden en creatieven bij Paramount Pictures te adviseren over hoe ze nieuwe technologieën in hun projecten kunnen integreren.

Op het moment van schrijven handelde SHIB tegen $ 0,00001097, waardoor de weerstand van $ 0,00001087 omsloeg in steun. Momenteel vindt er een hertest van de nieuwe ondersteuning plaats, die een nieuwe opwaartse trend in het verschiet zou kunnen zien als deze aanhoudt.

SHIB koers, 4-uur grafiek | Bron: SHIBUSD op TradingView.com

Uitgelichte afbeelding van Jaycee Xie en Dan Gold / Unsplash, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie