SALES PERFORMERS: WAPENS, PERSONEEL OPSLUITEN EN GEEN LOON | BOOS S07E07


Stel: je wordt als zzp’er opgesloten op het kantoor waar je werkt, er staan mannen met wapens voor de deur, je krijgt maanden achter elkaar je geld niet én jouw leidinggevende spuugt het ene na het andere dreigement over de werkvloer. Sympathiek toch? Dit is nog een beknopte samenvatting van wat de tientallen medewerkers van callcenter Sales Performers op regelmatige basis voor de kiezen krijgen. En dan vraag je je af; waarom werk je hier dan? Nou, omdat er krankzinnig veel geld te verdienen is. Tenminste, áls je uitbetaald krijgt. Want dat gebeurt met zeer grote regelmaat niet, zo blijkt uit klachten in onze mailbox. Heel, heel, heel veel redenen om even op zoek te gaan naar de mensen die verantwoordelijk zijn bij deze hartverwarmende onderneming en de centjes van onze gedupeerde terug te halen.

Wil je aangifte doen? Of boos over iets anders? Wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Volg ons ook op Instagram:

http://instagram.com/debroervanroos
e

30 gedachten over “SALES PERFORMERS: WAPENS, PERSONEEL OPSLUITEN EN GEEN LOON | BOOS S07E07”

 1. Deze Marokkaan heeft ook een onderneming in loodgieters bedrijf. Vol met klachten over zijn ondernemingen!

 2. sorry hoor maar al presteerbje nog zo slecht op werk je joort betaald te krijgen. Anders is t slavernij.

 3. ME optrommelen en door zulke gebouwen sturen om die kerels met nunchucks even helemaal in elkaar te timmeren. Wat een ongelooflijke droeftoeters zeg

 4. arme meid, nog bang voor de eikels ook. Erg triest zulke bedrijven

 5. Wanneer hun er niet onder uit kunnen lullen dan proberen ze er onderuit te komen. hij zegt dat hij nooit die vestigingsmanager heeft gezien of gesproken maar heel toevallig staat hij er mee op de foto. 😂

 6. 5 maanden later, maar ik kan het niet laten. Het portretrecht waarvan deze meneer op 14:31 zegt dat er inbreuk op wordt gemaakt geldt voor openbaring van het portret (zie art. 21 Auteurswet). in artikel 12 lid 1 van de auteurswet wordt de definitie van openbaarmaken gegeven. Openbaarmaken is simpelweg verspreiden, dit verspreiden mag wel wanneer de geportretteerde volledig onherkenbaar is en ook niet te herkennen is aan andere factoren te zien in het portret.
  Totaal geen sprake van inbreuk door Boos dus!

 7. Als de uitgang gebarricadeerd wordt dan ben je wat mij betreft niet strafbaar als je een deur intrapt, ruitje intikt oid.

 8. Iedereen weet dat die callcenters shady as fuck zijn hoe ga je daar werken dan

 9. Je hebt wél mensen opgelicht voor een paar centjes, muts! Juist daar had je een keuze……..

 10. yup mijn oude baas precies zo! ik zat niet in de sales dus ik kreeg een free pass de rest werd uitgescholden. Wij verkochten TV, wat een scam

 11. …deze top meid heeft al die rare oplichters en typische call-center laaienlichters niet nodig! 👍

 12. Simpele vordering bij de kantonrechter: achterstallig salaris en maximale wettelijke verhoging en rente. Hup.

 13. Allemaal verschrikkelijk bruut, maar Uiteindelijk heeft ze natuurlijk zelf ook wel al die kutcontractjes bij klanten aangesmeerd. Jammer dat ze daar dan geen spijt van heeft.

 14. Ik heb hier zelf ook gewerkt, allemaal oplichters. Ik werd beschuldigd van allerlei dingen. Je werd streng behandelt en uitbetalingen kreeg je niet . Ze leerde ons hoe wij ouderen konden bestelen

  Als het aan mij lag , sluit hun bedrijf

 15. Hahaha heb veel gekke bedrijven meegemaakt maar als ze me opsluiten gaan er toch tanden breken

 16. Jalals bedrijf nokken jullie schenden zeker weten méér dan jullie werknemers.
  Hoe kinderachtig kan je zijn. Achterdochtig achterschuilend geblokkeerd gedrag, guillotine bedrijfsleven, als het waar is' mag interne zaken dat wel is onder de loep nemen.

Reacties zijn gesloten.