Sainz over Mercedes-debuut Russell: “Dit laat precies zien wat de Formule 1 mist” | GPFans Week-end


Na de knotsgekke Grand Prix van Sakhir was er weer een hoop te bespreken. Zo is het nog niet zeker of Lewis Hamilton er in Abu Dhabi weer wel bij kan zijn, schaart Renault zich achter Mercedes in hun standpunt ten opzichte van het gelijktrekken van de motorprestaties en ligt er misschien een overstap in het vooruitzicht voor Adrian Newey?

Download ook de GPFans App!

Google Play |
AppStore | 0

29 gedachten over “Sainz over Mercedes-debuut Russell: “Dit laat precies zien wat de Formule 1 mist” | GPFans Week-end”

 1. Oeh gelukkig, ik dacht even dat hij een knolpower shirt aan had 😂

 2. Sainz heeft gelijk. Hampi was egt geen 7x WK geworden als ze allemaal dezelfde auto hadden gehad. misschien wel 2x… of zelfs 3x, maar geen 7. Mercedes is 7x wk geworden, niet Hampi

 3. Yo man ik wil ff zeggen dat je echt een chille voice-over stem hebt

 4. Je hebt echt een chille stem om naar te luisteren👍😂

 5. lekker weg die Newey, bouwt al 8 jaar niets winnend. Degene bij Tauri maakt een betere auto, Teambaasje ook gelijk maar wisselen, een leuke bijbaan als sinterklaas en gewoon maar weer lekker grasmaaien. Marko naar een bejaarden tehuis achter de geranium.
  Ham mag blij zijn met corona virus, end racism!

 6. Die *** lawrence stroll moet echt oprotten met zn geld

 7. je moet altijd een schurk hebben om meer voor de helden te rooten , nou dat doet F1 wel goed ….. Met stroll ( papa stroll ) met mercedes die zo dominant is. Dat russel laat zien en verder niet heeft kunnen testen, in de merc gewoon weg reed van de rest van het veld. Abiteboul wat natuurlijk gewoon een hond is. Ferrari die heeft lopen sjoemelen. Racing point wat nu een roze mercedes is, en dat papa stroll alles wil kopen wat los en vast zit. Ja volgend jaar root ik voor , lando , ricciardo , maxxie natuurlijk.. en ik hoop toch echt dat perez naast max komt te zitten… Verder niet te spreken over de geruchten wat het leukt maakt.. B.v. red bull die al langer met russel aan de praat zou zijn en als merc hem niet in een stoeltje stopt , dat red bull het gaat proberen.. Maar ook dat als merc WEL voor russel gaat omdat ze gewoon het bedrag niet willen betalen, dat een hamilton naast een max komt te zitten.. Hoe dan ook , spannend allemaal

 8. Niks over Nikita Mazepin over zijn Instagram story of komt daar nog een aparte video over? Lijkt me wel interessant nieuws aangezien dit echt niet door de beugel kan en het misschien wel einde verhaal kan zijn

 9. Het is al beter, die stem, maar er is iets met de intonatie. Waardoor ik het niet goed kan volgen.

 10. Wel leuk enzo dat al die coureurs enzo zeggen dat het leuk zou zijn als het veld dichter bij elkaar zijn zitten, maar het probleem is juist hoe je dat gaat realiseren. Ik denk dat 99 procent van de mensen het hier met Carlos eens is, een beetje een open deur intrappen is het wel

 11. 1:10 Grappig, ik hoop dat ik mijn comment nog kan vinden, want dit is exact wat ik eerder heb gezegd, net zoals Toto Wolff uiteindelijk bij Aston Martin terecht gaat komen.

 12. mbt de aankleding van de set: je zou iets meer contrast tussen de voor en achtergrond kunnen realiseren. Bijvoorbeeld in plaats van een kast en een (nep?) kerstboom een mooi plaatje van een bounty-strand te gebruiken.

 13. Waarom is me insta ontploft over dat Hazepin weg moet?

 14. Je bent echt lekker bezig man. Relaxte stem ook, mooi om naar te luisteren. Keep it up!

 15. Hamilton is er wel bij komend weekend hoor. Anders moet Mercedes weer een truc verzinnen om Russell niet te laten winnen en dan wordt het écht verdacht.

 16. Laten we een soort Toto voorspelling doen voor het 2021 seizoen van Mazapin.
  Hoelang denken jullie dat Haas het gedrag van Mazapin nog tolereert en hem uiteindelijk eruit schoppen?
  A) Binnen 1-5 races
  B) 6-10 races
  C) 11-15 races
  D) Mazapin haalt het einde van het seizoen.

 17. Niet op aan te merken dit kanaal. Super informatief, heldere berichtgeving, goede stem, gewoon helemaal top😜

 18. Als Newey weg gaat denk ik dat Jody Egginton naar Red Bull gaat. Hij doet het nu prima bij Alpha Tauri. Hij is redelijk jong (46 jaar), Brits en met het beperkte budget toch geweldig werk geleverd. Ik zie veel potentie in hem om Newey evt. te vervangen.

Reacties zijn gesloten.