Rutte grijpt in na vraag aan Zelenski: ‘Hij moet nu gaan!’


Het lukte De Telegraaf om de Oekraïense president Zelenski twee vragen te stellen over zijn bezoek aan Nederland. Het leidt tot een verrassende reactie van premier Rutte. Abonneer je hier gratis:

Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video’s die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief:

Bekijk voor al het laatste sportnieuws het kanaal van Telesport:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF

30 gedachten over “Rutte grijpt in na vraag aan Zelenski: ‘Hij moet nu gaan!’”

 1. Ik denk dat Rutte verliefd is op zelensky naar dat hij zelensky op youtube heeft zien dansen zelensky dancing in heels de Oekraïense LHBTIO clubje 🤔🤔🤔

 2. Ik vind zelenski de clown een oorlog misdadiger van 2023 Nederland heeft ook bloed aan de handen er gaan mensen dood door mark rutte en zelenski en de rest waarom alles voor geld en macht meer niet hoe kunnen ze dit goed praten dit is toch geen democratie waar zijn de mensen rechten ze vallen met ze alle Rusland wat doen ze als China Rusland Turkije Europa Aan valt denk daar maar eens over naar 😂😂😂😂😂

 3. Turkije geeft Gratis gas stroom aan ze volk 1 jaar lang wat doet mark rutte die laat heel Nederland in kou staan wie is nou een dictator ?? De volk van Nederland wilde dit niet alleen mark rutte wilde dit volk mag er voor op draaien wakker worden mensen sta op Nederland betaal het meeste geld voor gas en stroom de kleinste land van Europa die het meeste mag betalen wakker worden

 4. "No translation needed. I understand everything when it comes to the F-16." As says the president who knows exactly what his job is, to get the best equipment needed to stop the Russian invasion of their land. God speed to Ukraine!

 5. Ik ben een beetje in de war. Ik wil investeren in Bitcoin en kopen om winst te maken wanneer het meer in waarde is gestegen of kopen en handelen met een expert, bespreek tussen beide partijen wat de beste manier is.

 6. Zet rutte maar op de frontlinie in een tijgerstring grrrrr

 7. Laten we eerlijk zijn , we hebben in het Westen , Rusland vroeger al beloofd dat we de Nato grenzen niet verder verschuiven naar het Oosten , en met Polen en de andere kleine landjes die bij Rusland hoorden hebben we die regel dus gebroken . Poetin staat vol in zijn recht om woest te zijn op het Westen , maar daar hoor je niemand over.

 8. Sadly enough Zelensky is not that good at lying like the Great Leader … no planes yet for little tank man

 9. Nep nep en nep allemaal schijnheilig gedrag ..rutte een land leider 😂 deze man leid Nederland de dood in

 10. Flikkerstraal toch met die zelensky! Die lult met iedereen mee als verkapte manier om te schooien.
  Eerst laat je je eigen bevolking inclusief mannen de grens over vluchten…dan loop je te bedelen om buitenlanders die voor dat schijtland moeten komen vechten…vervolgens alsmaar smeken en schooien om wapens (wat er ook gestuurd wordt; het is nooit genoeg) en dan ook nog de bedelaar uithangen om miljarden om dat landje weer op te bouwen!!

  Ik ben wel klaar met dat hele figuur en land.

 11. Rutte brengt ons allemaal in gevaar met zijn bemoeizucht. Als er iets gebeurd kunnen wij de klappen vangen en zit hij in een kelder of ander land.

 12. Z V ……….. weg met clown zelenski oekraine ligt in puin .

 13. Zalensky wilen asiel anvragen in netherland😄

 14. In deze onzekere tijden is het levensgevaarlijk om een psychopaat als premier te hebben.

 15. Rutte in 2016 ; geen toetrteding tot Europa en geen veiligheidgaranties voor Oekraine, de zoveelste leugen van deze oorloghitser.

Reacties zijn gesloten.