RTL Z: De Grote Cryptoshow – Inside Blockchain

laatste update: 05-2022


In de derde aflevering van De Grote Cryptoshow richten we het vizier op de Blockchain, de technologie achter de cryptomunten. Hoe werkt het nu, wat gebeurt er zoal met deze technologie en waar ligt de toekomst. Is de Blockchain echt zo revolutionair als wordt beweerd?

7 gedachten over “RTL Z: De Grote Cryptoshow – Inside Blockchain”

  1. Maar waarom zetten jullie nou een wit blok met tekst in beeld gedurende het hele uur? Dit kan toch met kleinere letters en pop-ups op intervallen die enkele seconden in beeld zijn? Bijzonder matig.

  2. Beetje slap gelul allemaal, jammer.
    Enigste coin, die echt groot gaat worden is XRP, nu zullen er wel weer wat mensen dit lezen die geen idee hebben wat Ripple/XRP zijn, maar die hebben gehoord dat XRP ''geen echte currency'' is, o.i.d. ( is helemaal hip nu op het moment om dit te zeggen begrijp ik ) Maar dan zou ik deze mensen willen adviseren zich er toch eens wat beter in te gaan verdiepen. Ripple met hun XRP gaan echt ontzettend groot worden.

  3. 38:50, Estland stemt digitaal, estse hebben al een digitale identiteit. Duidelijk een gevalletje van iemand die er te weinig van weet

  4. Mensen willen distribueerde databases nu allemaal blockchains noemen. Ik vraag me af, worden onder de business van deze mensen gemined? nee? dan is het geen blockchain. De rewards aan de nodes die de netwerk veilig maakt is heel belangrijk.

Reacties zijn gesloten.