Ripple (XRP) zit op belangrijke ondersteuning; Dit is wat er kan gebeuren als $ 0,45 niet lukt


  • De prijs van XRP vertraagde na zoveel kracht te hebben getoond dat deze steeg naar een hoogtepunt van $ 0,55.
  • XRP zou retracement kunnen ondergaan als de prijssite op een cruciaal ondersteuningsgebied, waardoor de prijs wordt weggehouden van verkopers in de hoop op een rebound.
  • De prijs van XRP blijft sterk op de dagelijkse tijdframes, aangezien de prijs boven de 50 Exponential Moving Average (EMA) wordt verhandeld.

De prijs van Ripple (XRP) vertoonde een ongelooflijke prijsactie toen de prijs steeg van een dieptepunt van $ 0,3 naar een hoogtepunt van $ 0,55 nadat de aankondiging uitbrak over het winnen van de rechtszaken die de prijs in het verleden in de modder hebben gesleept. De cryptomarkt heeft een beetje opluchting gehad over alle meeste activa, waarbij Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) de leiding hadden, aangezien de meeste crypto-activa, waaronder MASK, in minder dan 7 dagen meer dan 200% winst opleverden. Nu de onzekerheid in de cryptomarkt binnensluipt, kan Ripple een prijsdaling krijgen omdat het op belangrijke ondersteuning zit. (Gegevens van Binance)

Ripple (XRP) prijsanalyse op de wekelijkse grafiek

De cryptomarkt ziet er steeds gastvrijer uit, aangezien veel altcoins meer dan 200% winst blijven produceren in de afgelopen 7 dagen na het doorbreken van hun bereikgebonden beweging.

De afgelopen weken waren zwaar voor de crypto-ruimte, met veel altcoins die moeite hadden om hun belangrijkste ondersteuningsgebieden op peil te houden. Na zoveel rally’s te hebben genoten de afgelopen weken, ziet de week er meer gemengd uit.

De prijs van XRP heeft een geweldige run gehad, maar kreeg te maken met een tegenslag in de rally van voorbij het hoogtepunt van $ 0,55 naar een regio van $ 1, zoals door velen werd verwacht. Na de wekelijkse afsluiting van meer dan $ 0,47, steeg de prijs van XRP naar een hoogtepunt van $ 0,55; de prijs kreeg te maken met een kleine afwijzing om hoger te breken naar een regio van $ 0,7 en mogelijk $ 1.

De prijs van XRP heeft zijn bullish-structuur boven de $ 0,45-regio behouden, maar dit zou kunnen vervagen omdat de prijs nog niet gepaard moet gaan met echt volume.

Wekelijkse weerstand voor de prijs van XRP – $ 0,55.

Wekelijkse ondersteuning voor de prijs van XRP – $ 0,45.

Prijsanalyse van XRP op de dagelijkse (1D) grafiek

Dagelijkse XRP-prijsgrafiek | Bron: XRPUSDT op Tradingview.com

In het dagelijkse tijdsbestek blijft de prijs van XRP sterk, aangezien stieren proberen de prijs boven de belangrijkste ondersteuningszone van $ 0,45 te houden, waardoor ze een sterke ondersteuning vormen om de prijs van verkopers af te houden.

XRP wordt momenteel verhandeld op $ 0,455, net boven zijn belangrijkste ondersteuning op het dagelijkse tijdsbestek na meerdere keren met succes vanuit deze regio te zijn gestegen tot een hoogtepunt van $ 0,55 voordat het werd afgewezen.

De prijs van XRP moet boven deze regio blijven om te voorkomen dat beren het overnemen en de prijs naar een dieptepunt van $ 0,35 drijven, waar de prijs van XRP in het verleden eerder een goede ondersteuning vormde.

Dagelijkse weerstand voor de XRP-prijs – $ 0,55.

Dagelijkse ondersteuning voor de XRP-prijs – $ 0,45- $ 0,35.

Featured Image From Shutterstock, Charts From Tradingview

Plaats een reactie