RIPPLE (XRP) VS SEC – DIT IS WAT JE MOET WETEN

laatste update: 05-2022


Flitsupdate over Ripple vs SEC en de prijstargets voor XRP

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

Instagram: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

13 gedachten over “RIPPLE (XRP) VS SEC – DIT IS WAT JE MOET WETEN”

  1. Dankjewel voor de info van richtlijnen en nieuws berichten hier heb ik wat aan om mijn keuze te kunnen maken, ik hoop dat het voor begin van 2023 klaar is, nog even doorbijten.

  2. Heel waardevol dat je deze update geeft over de rechtszaak. Ik ben van mening dat XRP de nmr 1 crypto coin gaat worden. Fundamentals en ISO20022 toepassing laat eigenlijk zien dat XRP naar ongekende hoogte gaat stijgen.

Reacties zijn gesloten.