Ripple (XRP) voegt meer dan 7% in waarde toe, terwijl anderen in de markt bloeden.


De marktcrash in mei en de daaruit voortvloeiende bearish trend veroorzaakten enorme verliezen voor beleggers. Maar het nadelige effect van de Ethereum-fusie was een onvoorziene kracht. De cryptomarkt heeft sinds 15 september meer terugval dan stijgingen opgetekend.

Veel analisten, vooral aanhangers van Ethereum, hebben de fusie gehyped, waardoor anderen geloven dat het de markt zal omkeren. Helaas crashten Ether en andere crypto’s na de upgrade. Zelfs Bitcoin verloor een paar minuten na het evenement $ 1000.

Gerelateerd lezen: Ethereum Proof Of Work (ETHW) wint 30%, komt er meer opwaarts?

De markt staat nog steeds in het rood

Op 19 september waren veel cryptocurrencies allemaal rood in hun trend van 1 uur prijswinst, 24 uur en 7 dagen. De nummer één cryptovaluta begon de dag in het rood, wat voor meer paniek in de markt zorgde. BTC verloor 2,38% en duwde zijn wekelijkse verliezen naar 13,58%.

Op dezelfde dag waren er ook massale liquidaties op beurzen voor een bedrag van $ 432 miljoen. Fast-forward naar 20 september, hebben veel crypto-activa hun bearish trend voortgezet.

Bitcoin slaagde erin om 1,72% in 24 uur toe te voegen, waardoor de wekelijkse verliezen werden teruggebracht tot 10,90%. Maar de prijs staat nog steeds in het rood op de TradingView-grafiek.

Bitcoin had eerder vandaag zijn grip boven $ 19K verloren. Maar na het toevoegen van een aantal procentuele winsten, kreeg de munt weer voet aan de grond, maar daalde opnieuw tot $ 18.968. Met een verlies van 0,15% in het afgelopen uur, zoals te zien op CoinMarketCapstaat de muntprijs nog steeds in het rood en kan deze verder dalen voordat de markt sluit.

Ethereum heeft in 24 uur 1,03% toegevoegd. De huidige prijs staat op $ 1.352, met een verlies van 0,37% op de vorige dag.

Andere munten, zoals USD Coin, Binance USD, Cardano, Polkadot, etc., zijn allemaal rood. Maar terwijl de anderen bloeden, heeft Ripple de winnaars binnen 24 uur verdedigd.

Ripple’s XRP handelt momenteel boven $ 0,40. | Bron: XRPUSD prijschar van TradingView.com

Ripple-prijs wordt gewaardeerd als anderen vallen

Ripple XRP leidt vandaag, 20 september, in prijswinsten. De crypto wordt momenteel verhandeld op $ 0,4075, een stijging van 5,22% in 24 uur. In de vroege uurtjes van vandaag voegde XRP elk uur meer toe voordat het zijn momentum verloor.

XRP doet het ook goed in zijn prijswinst van 7 dagen. De munt heeft in zeven dagen meer dan 22% verdiend, wat beter is dan Tether, BNB, BUSD, Cardano, Solana en vele anderen. Door de prijs van Ripple van juli tot september te volgen, is het stabiel gebleven op een prijs tussen $ 0,3733 en $ 0,3421.

Maar net als andere crypto’s, daalde Ripple op de fusiedag en sloot de markt op $ 0,3256. Gelukkig kaatste het de volgende dag terug naar $ 0,35677 en begon zijn opwaartse klim tot 20 september, toen de prijs $ 0,40 bereikte

Ripple’s Rise: wat zit erachter

Voorlopig zou de kracht die de Ripple-prijs lijkt te duwen, de uitspraak kunnen zijn in zijn geval met SEC. Op 19 september was de zaak op weg naar een afronding. Beide partijen hebben een federale rechter opgeroepen om met spoed uitspraak te doen.

Gerelateerde literatuur: 3 experts nemen de Bitcoin-prijs over, zal $ 19.000 vasthouden of breken?

Deze recente ontwikkeling laat zien dat beide partijen voldoende bewijs hebben verzameld om hun zaak te bewijzen. Ripple beweert dat het geen effectenwetten in de Verenigde Staten heeft geschonden. De oproep tot uitspraak verzekerde de Ripple-gemeenschap dat de 2-jarige rechtszaak bijna voorbij was.

Sommige communityleden spraken hun opluchting uit op Twitter, waardoor het marktsentiment voor XRP mogelijk positief werd.

Featured image from Pixabay and chart from TradingView.com

Plaats een reactie