Ripple wil $ 1 miljard inzetten om het aanbod verder uit te breiden dan liquiditeit, zegt de CEO


Tijdens de zojuist afgesloten Dubai Fintech Summit onthulde Ripple-CEO Brad Garlinghouse dat zijn bedrijf zijn diensten wil uitbreiden tot buiten de liquiditeitsvoorziening. Een prominente XRP-influencer, Eri, gedeeld het spraakfragment met haar Twitter-volgers.

In de clip benadrukte Garlinghouse dat het bedrijf begon als een op ondernemingen gebaseerde dienstverlener op het gebied van grensoverschrijdende afwikkeling. Maar nu wil het in San Francisco gevestigde fintech-bedrijf verder evolueren dan de muren van liquiditeit en betalingsdiensten.

Ripple’s uitbreidingsplannen

Bovendien merkte de Ripple-chef op dat blockchain vier kardinale punten heeft, waaronder liquiditeit, bewaring, compliance en tokenisatie.

De CEO benadrukte dat Ripple ernaar streeft meer te worden dan een grensoverschrijdende liquiditeitsverschaffer. Volgens Garlinghouse heeft Ripple lang moeten wachten om uit te breiden naar andere blockchain-gebieden.

Het team denkt niet alleen na, maar ontwikkelt ook strategieën om deze prestatie te bereiken. Het bedrijf kan organische expansie of fusies en overnames (fusies en overnames) nastreven.

fusies en overnames vereisen Ripple om andere bedrijven te kopen om zijn diensten uit te breiden, terwijl de eerste bestaat uit het benutten van bestaande middelen en expertise om zijn aanbod te diversifiëren.

Garlinghouse maakte echter duidelijk dat zijn bedrijf overnames overweegt. Hij zei dat Ripple op zoek is naar overnames van bedrijven in blockchain- en cryptovriendelijke markten.

Over cryptovriendelijke markten gesproken, de CEO wees op de VAE en Zwitserland, die vertegenwoordigers hadden op de top, als landen met duidelijkheid over de regelgeving voor crypto-ondernemers.

“In het vorige deelvenster had u vertegenwoordiging van de VAE. U had vertegenwoordiging uit Zwitserland. Deze landen geven ondernemers duidelijkheid om te investeren”, zei Garlinghouse.

Garlinghouse bevestigde dat Ripple meer dan $ 1 miljard aan contanten op zijn balans heeft en bereid is om dit te investeren in groei op andere gebieden van blockchain-technologie.

Nogmaals, hij bevestigde dat het bedrijf dit geld zou gebruiken om andere bedrijven over te nemen en de interne infrastructuur te verbeteren.

Ripple breidt zich uit naar jurisdicties met duidelijke regelgeving

Het bedrijf is al begonnen met de uitbreidingsbewegingen. Volgens rapporten heeft Ripple onlangs kocht Metaco, een vooraanstaand in Zwitserland gevestigd bedrijf voor de bewaring en tokenisatie van digitale activa. Het in de VS gevestigde fintech-bedrijf deelde het nieuws via tweet.

XRP-prijs wordt verhandeld in rode zone l XRPUSDT op Tradingview.com

Het is vermeldenswaard dat de activiteiten van Metaco zich richten op tokenisatie en bewaring, onderdeel van de fundamentele gebieden van blockchain-technologie die door Garlinghouse worden genoemd.

De uitbreidingsbeweging van Ripple in Zwitserland is niet verrassend, gezien de beproeving van het bedrijf met Amerikaanse toezichthouders in de afgelopen twee jaar.

Meer nog, Metaco opereert vanuit Zwitserland, een gebied met betere duidelijkheid over de crypto-regelgeving dat verkrijgbaar is in de VS. Garlinghouse benadrukte dat feit zelfs tijdens zijn toespraak op de Fintech Summit.

Ondertussen, in april, de Chief Legal Officer van Ripple, Stuart Alderoty, onthuld het bedrijf is van plan uit te breiden naar Londen. Ook sinds kort een nieuw kantoor geopend in Dubai om haar aanwezigheid in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) te vergroten.

– Uitgelichte afbeelding van Pixaby en grafiek van Tradingview.comPlaats een reactie