Ripple ontgrendelt 1 miljard XRP uit Escrow-portemonnee te midden van prijsverandering


Ripple heeft 1 miljard vergrendelde XRP-tokens vrijgegeven uit een onbekende portemonnee. Volgens de site voor het volgen van walvissen Walvis alarmheeft Ripple de tokens vrijgegeven in twee transacties van elk 500 miljoen XRP.

De recente actie volgt de maandelijkse routine van Ripple wanneer het tokens ontgrendelt van een vooraf getimed Escrow-systeem. Ripple heeft het ontworpen Escrow-systeem om bepaalde hoeveelheden XRP vast te zetten in een slim contract gedurende een voorgeprogrammeerde tijd. Dit systeem creëert een voorspelbare en stabiele XRP-circulerende voorraad.

Het in Californië gevestigde fintech-bedrijf past dit systeem sinds 2018 maandelijks toe, behalve in november 2022.

Ripple mobiliseert vergrendelde XRP-tokens voor zijn ODL-services

Whale Alert registreerde de transactie op 1 mei en gemarkeerd de twee transacties tegelijkertijd. In detail bracht de eerste transactie, getagd met “Escrow Execution #18”, 500 miljoen XRP vrij op een door Ripple aangewezen account.

Gerelateerd lezen: waarom deze nieuwe aanbieding de Dogecoin-prijs boven $ 0,1 zou kunnen duwen

De tweede transactie, getagd met “Escrow Execution #21”, bracht 500.000.000 XRP-tokens vrij naar een ander Ripple-account, wat resulteerde in een saldo van 1 miljard XRP. Op het moment van de Escrow-ontgrendeling was elke 500 miljoen XRP $ 243,8 miljoen waard.

Ripple mobiliseert het fonds om liquiditeit te bieden aan zijn On-Demand Liquidity (ODL)-partners. Maar de ontgrendelde fondsen staan ​​vanaf nu nog steeds op Ripple-accounts. Volgens het gebruikelijke patroon, wanneer Ripple ze uiteindelijk verplaatst voor zijn ODL-services, keren de resterende XRP-tokens terug naar Escrow.

Na de token-vrijgaveronde van 1 miljard februari, Ripple opnieuw vergrendeld 600 miljoen XRP in twee transacties in Escrow. Met name verkoopt het fintech-bedrijf de ontgrendelde activa aan OAO-partners, terwijl het XRP koopt dat voor zijn activiteiten wordt gebruikt op de vrije markt.

Volgens het kwartaalblad markt rapport, in de afgelopen drie maanden in Q1 2023, verkocht Ripple XRP-tokens ter waarde van $ 2,93 miljard aan zijn ODL-partners. Het bedrijf boekte binnen de gerapporteerde periode een nettoverkoop van $ 361 miljoen.

XRP Prijs Vooruitzicht

De nieuwste Escrow-ontgrendelingstransacties komen toen XRP van de $ 0,48 gleed. Het token worstelt momenteel om te rebounden. De kansen zijn echter veel groter dan het momentum, aangezien de aanval voortkwam uit een marktbrede neergang.

De afgelopen weken vocht XRP om boven het prijsniveau van $ 0,50 te breken, maar stuitte op sterke weerstand bij $ 0,48. Op 30 april daalde het token met 1,26% en sloot de dag af op $0,4723.

XRP-prijs is gedaald tot onder de $ 0,4723 tot $ 40. 4649, met een prijsdaling van 1,19% in de afgelopen 24 uur. XRP-prijssentiment is momenteel bearish.

XRP-tanks op de kaart l XRPUSDT op Tradingview.com

Het token handelt onder de 50-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA), een verkoopsignaal markeren. Het wordt echter verhandeld boven de 100 en 200-daagse Simple Moving Average, die koopsignalen markeren.

Gerelateerd lezen: Floki Inu boekt dubbelcijferige winsten te midden van marktdaling, hier is waarom

Volgens gegevens van CoinCodexmarkeert XRP’s 200-dagen Simple Moving Average (SMA) sinds 21 maart een koopsignaal. De tokenprijs is gedaald tot onder zijn cruciale weerstand niveaus en kan op weg zijn om verder achteruit te gaan als de beren de controle behouden.

Uitgelichte afbeelding van Pixabay en grafiek van TradingviewPlaats een reactie