RIJK WORDEN MET BITCOIN: ER WORDEN VEEL FOUTEN GEMAAKT || CRYPTO DEZE WEEK #73

laatste update: 08-2022


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor Crypto deze Week

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik sinds halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#CRYPTO

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

15 gedachten over “RIJK WORDEN MET BITCOIN: ER WORDEN VEEL FOUTEN GEMAAKT || CRYPTO DEZE WEEK #73”

  1. LP reacted d ryt way, she is cenilbalapp.Monster need of over drama, or over consider ations. She don't deserve *considerationsc. Lp പറഞ്ഞ പോലെ,, ജീവിതം തുടങ്ങിയല്ലേ ഉള്ളു, പഠിക്കട്ടെ.

  2. DCA met geld dat je bereid bent te verliezen. En never sell… mijn verlies is terug gebracht van (afgerond) 35% tot 15% en door te blijven kopen ben ik er heilig van overtuigd dat ik de winst weet in ga. Wanneer maakt mij niet uit. Het liefst schommel btc de komende 3 jaar rond deze prijs

  3. Ik ben klaar met het wachten op het voorschot op de prijs, aangezien ik elke 12 dagen van mijn investering $ 23.000 ontvang 🤗.

  4. Je hebt pas echt verliest als je verkoopt met verlies. Vasthouden tot er weer betere tijden aanbreken toch?

  5. Hoi Jeffrey, dank voor je video! Het achtergrond muziekje vind ik geen toegevoegde waarde hebben aan je verder goede video's en leidt alleen maar af 😉

  6. < Geweldig artikel 🙌🏻 Zeer gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost man, ik ben dol op je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven hervormen, ook al ben ik hier al dagen mee bezig vanuit het perspectief van een handelaar, we hadden echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwelingen/investeerders te informeren, hoe heeft het gewerkt om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC fluctueert de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en het niet te voorspellen is of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid schrikt de meeste handelaren af ​​en dwingt beleggers te wachten. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om gewoon achterover te leunen en af ​​te wachten en misschien verliezen te nemen, dat is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, omdat het als investeerders aan ons zou moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en dit is daarop gericht, groeien, winst maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en vergaarde meer dan 5,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, Hornsby. Zijn methoden zijn uitstekend en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via Telegram [@Treyhornsby].

Reacties zijn gesloten.