Rian van Rijbroek – Radio 1 30 januari 2018


Na haar vaak bekeken optreden in Nieuwsuur is Mevrouw Van Rijbroek te gast het in NPO Radio 1 programma ‘Dit is de Dag’. Hier onderbouwt zij haar stelling dat de DDoS-aanval op Nederlandse banken bedoeld is om de beveiliging te testen en een voorbode is van een gevaarlijkere aanval.

30 gedachten over “Rian van Rijbroek – Radio 1 30 januari 2018”

 1. Ze heeft Gerard Sanderink dagelijks gedrogeerd en nu is ze erfgenaam van 620 miljoen euro en zijn bedrijf dat de DNB administratie doet. Ze is dus toch een soort hacker. Gerard is nu 70 jaar en het is nu te laat. Juridisch gezien.

 2. Zie hier de nieuwe aankomende directrice van Strukton en Centric. HAHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAAH Gerard bedankt!

 3. Ik begrijp waarom mensen een vraagteken zetten bij Rian maar dat zijn vaak ook de mensen die zich niet kunnen inleven in de wereld van programmeurs, white/black hat hackers of andere digitale gemeenschappen. Simpelweg omdat ze de content daarvan niet begrijpen. Dat is niet erg. Daarbij komt kijken dat veel individuen uit deze hoeken van de wereld ook dergelijke autistisch lichaamstaal vertonen. Dat maakt deze mensen nog geen oplichters. Let op; ik weet te weinig van Rian af, geen boek gelezen oid dus mijn mening over haar is neutraal.

  Ik weet nog wel goed toen ze na Nieuwsuur hartelijk uitgelachen werd over haar statements over blockchain en geldautomaten, maar het gebeurd wel echt allemaal op dit moment.

  Mijn grote vraag is, geloven we HAAR in specifiek niet? Of geloven we haar VERHAAL niet? Want tot op heden beschrijft ze de wereld zoals het er nu een beetje uitziet. Banken maken de transitie naar blockchain, al is het hybride (doe maar eens goed onderzoek) en er zijn geldautomaten recentelijk gehacked en leeggeroofd. En Rian sprak daar eerder over dan vele andere die een mening over haar persoon hadden. Er zijn denk ik zelfs mensen geweest die door Rian in blockchain zijn gaan verdiepen en wat coins hier en daar hebben gekocht.

  Dus wie is nu precies gekke henkie?

 4. Zet die muts alsjeblieft eens live achter een computer . En laat haar eender wat doen. Gaat ze niet kunnen.

 5. Crazy eyes. Dat die Vermeend en Sanderik daar intrappen.

 6. En wie verkoopt block chain?…. Juist Rian van Rijbroek! ! 👀
  En is dat wat?
  … Tja, dat is moeilijk controleerbaar als er even een monteur langskomt die wat doet daar. 😎

 7. Levensgevaarlijke vrouw die Sanderink helemaal paranoia maakt. Sanderink is autistisch en daar maakt zij misbruik van. Hij heeft hart en maag problemen en door haar neemt hij zijn medicijnen niet want zij is zijn muze haha. Tevens is zij nu penningmeester van zijn stichting die 690 miljoen beheert. Een gevaarlijke oplichtster, dit doet ze al jarenlang. Diep triest

 8. Als je niet via c++ je virtuele drive van je telefoon beveiligd en daarover vervolgens ook geen blockchain legt, dan is het mogelijk dat je modem via ddos en pentesting, aangevuld met zwakheden in Java, wordt binnengedrongen door cozy bear!!

 9. Aanvalsvectoren. Daar zit het hem in dat ze nu 60 miljoen moet dokken.

 10. Je ziet aan haar ogen dat ze continu denkt, niet weet waarover ze praat. Deze vrouw moet beschermt worden en naar de GGZ.

 11. Eerst dacht ik altijd, die is zo intelligent dat ze er dom van uit haar ogen kijkt. Wat blijkt hartstikke gek dat wijf😂😂😂

 12. Toch even wat op youtube kijken wat voor onzin Rian uitgespuwd heeft. Luister de podcast In de Ban van Rian en je gelooft je oren gewoonweg niet….
  Wat een FANTAST is deze vrouw!

 13. Bizar dat rtv niet goed vooraf checkt wie ze in hun uitzending halen. Bedriegster!

 14. Het is een echt Brabants fenomeen. 😂
  Het zou echt het beste zijn om alles ten zuiden van de Rijn weg te schenken aan België.

 15. Als ik haar hoor praten moet ik denken aan "plaats muis is rechter bovenhoek".

 16. Rara wie er in haar onlangs in het geheim gesloten huwelijk met de 74 jarige multimiljonair  Gerard Sanderink de (Rij)broek aan heeft

 17. De reden dat zij als fantast vooruit weet te komen, is omdat de heren in haar omgeving met hun piemeltje denken. 🙂 Haar kun je dat eigenlijk niet kwalijk nemen. Ze benut dat gewoon. 🙂

Reacties zijn gesloten.