Rian van Rijbroek – Nieuwsuur 29 januari 2018


Item van Nieuwsuur (NPO2) naar aanleiding van de DDoS-aanvallen op banken. Mevrouw Van Rijbroek vertelt waar dit een voorbode van is en hoe mensen zich kunnen beschermen.

30 gedachten over “Rian van Rijbroek – Nieuwsuur 29 januari 2018”

 1. Waarschijnlijk is dit wijf een spion voor Rusland of iets dergelijks die gevoelige informatie ovet Nederland willen en dat lukt aardig, aangezien Centric bijna alles beheert op ict gebied in Nederland.

 2. Doet me denken aan die vrouw van Theranos, Elizabeth Holmes. Bizar hoe deze figuren een podium krijgen. Als je op haar gezichtsuitdrukking en spreekwijze let zie je toch al dat er iets goed mis is.

 3. Bij echte Cyber security experts roept dit zoooo veel frustratie op OMG.
  Het liefst slaan we d'r allemaal op d'r bek zodat ze stopt met deze onzin uit te kramen!!

 4. Blockchain tegen DDOS aanvallen? SWIFT systeem, VPN, Apple beveiligde modus… LOLz, wat een onzin. Gooi er even wat willekeurige vakjargon uit en de "journalist" is meteen onder de indruk. NPO kennende hebben ze er alles aan gedaan om niet het stereotype IT-expert in de show te halen. Dan krijg je dit dus. Kijk naar haar ogen, ze is helemaal koekoek.

 5. Tjonge, zo slecht voorbereid en zo slecht uitgevoerd. Je hoort dat dit technisch onlogisch is. Neem de volgende keer een algemeen erkende vakman/-vrouw.

 6. Hetgeen wat mij opvalt aan dit debacle bij Nieuwsuur is dat er kennelijk niet gescreend wordt, en de presentatoren lezen alles maar gewoon op zonder kritisch na te denken.

  Zonder te lachen "u heeft jarenlang hacks uitgevoerd voor geheime inlichtingendiensten en overheden" zeggen is overigens vrij knap. Chapeau.

 7. Dit krijg je als redacties een vrouwelijk expert prefereren. Flinterdun redactiewerk. Deze dame zou ieder weldenkend mens aan de telefoon hebben ontmaskerd. Je hoort ook aan de stem en spraak dat er vanalles aan mankeert.

Reacties zijn gesloten.