Record voor Shiba Inu hodlers | ENORME investering miningbedrijven | Crypto nieuws vandaag | #1007


Miningbedrijven drukken vandaag hun stempel op de crypto sector: Gigantische investeringen in de toekomst van Bitcoin, maar toch zorgen ze vandaag voor een daling. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:38 CPI bekend & Bitcoin daalt door verkopende miners
04:46 Ethereum whales drukken prijs omlaag
07:11 Recordaantal Shiba Inu holders op winst
10:45 Miningsector investeert gigantisch in toekomst Bitcoin
12:43 Cryptopartijen krijgen meer ruimte van Google
15:00 Koerrrsen koerrrsen!
18:13 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

2 gedachten over “Record voor Shiba Inu hodlers | ENORME investering miningbedrijven | Crypto nieuws vandaag | #1007”

  1. Your ability to blend creativity with a message of hope is a skill not many possess. It's evident in every frame of this video.

Reacties zijn gesloten.