Rare tweets van Sam Bankman-Fried | Andere exchange in problemen | Crypto nieuws vandaag | #756


Sam Bankman-Fried, de voormalig CEO van FTX, heeft erg merkwaardige tweets geplaatst. Daarnaast is er een andere exchange die in de problemen zit. Dit en meer zie je in de video van vandaag!
Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:56 Mysterieuze tweets SBF
05:40 Update FTX Hack
07:48 De rol van de SEC
11:46 is Gate.io de volgende?
16:32 Koersanalyse
19:39 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “Rare tweets van Sam Bankman-Fried | Andere exchange in problemen | Crypto nieuws vandaag | #756”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. FTXers zijn useful idiots gebruikt door de SEC en de baas van Gensler zodoende dat mensen moeten smeken om meer regulaties! Het is een politieke spelletje van de CABAL!

  3. "Nothing in the world is more common than unsuccessful people with talent." –Anonymous

  4. Bitcoin gaat gigantisch omhoog! Dat is zijn boodschap! Maar jullie gaan het niet begrijpen! Voor dit weekend begint de run!

  5. Ben blij dat jullie tenminste een betrouwbare bron zijn voor info over ftx. Graag meer info indien mogelijk. Wil graag weten hoe ik mijn geld terug krijg

  6. Hooie Jari mooi avond tot morgen /snel dan weer dankjewel voor je video 😀😇🙌👍

  7. Jari, iets minder snel spreken misschien dan hoef je minder Eum te zeggen, het zijn er echt veel
    Verder top👍

  8. Het beste is dat iedereen onbetrouwbare Sir Bankman negeert!

Reacties zijn gesloten.