Quant (QNT) Wallet-houders bereiken meer dan 90.000 in de afgelopen 7 dagen


Quant (QNT) is misschien niet zoals de Bitcoin en sommige van zijn mede-altcoins zoals Ethereum, Dogecoin en zelfs Shiba Inu in termen van sociale dominantie, maar het maakt stilletjes zijn overstap om op dit moment te worden opgenomen in de lijst met onmisbare crypto-activa .

De cryptocurrency, ranking 32zd in termen van marktkapitalisatie lijkt het een beetje te zijn hersteld nadat de bredere markt een ernstige inzinking doormaakte als gevolg van de ineenstorting van FTX, dat vroeger het op twee na grootste uitwisselingsplatform ter wereld was.

Volgens tracking van Coingecko, slaagde Quant er de afgelopen zeven dagen in om met 7,7% te stijgen en heeft het zijn verliezen over 30 dagen teruggebracht tot slechts 44%. Op het moment van schrijven wisselt het digitale activum van eigenaar voor $ 115,85.

De gestage prestaties van de altcoin, ondanks het feit dat er de afgelopen maanden meerdere bearish cycli op de markt zijn opgetreden, lijken er meer belangstelling voor te hebben gewekt, zoals blijkt uit de plotselinge maar indrukwekkende toename van het aantal adressen die de crypto-activa bevatten.

Image: Invezz

Een behoorlijke groei voor Quant

Sommige experts zijn van mening dat een van de beste manieren om de groei van een cryptonetwerk te meten, het aantal adressen is dat een bepaalde cryptocurrency bevat.

Quant gekerfd een belangrijke mijlpaal op die afdeling omdat het met succes 13.000 portefeuilles heeft toegevoegd in slechts zeven dagen.

Dit is het grootste aantal dat wekelijks door QNT werd geteld. Het is ook belangrijk op te merken dat het cryptonetwerk de afgelopen 236 weken 77.000 adressen heeft geregistreerd die de digitale valuta bevatten.

Het aantal QNT-portemonnees overtrof vorige week de 90.000, na de grootste wekelijkse stijging van het aantal adressen.

Omdat dit plotselinge piek gebeurde in dezelfde tijd dat de cryptomarkt crashte vanwege de ongelukkige reeks gebeurtenissen die leidden tot de implosie van het FTX-platform, sommige experts geloven dat er een aanzienlijke toestroom van Quant-tokens van verschillende beurzen was.

QNT buigt zijn langetermijnspier

Zelfs met de positieve ontwikkeling kan niet worden ontkend dat QNT ook een klap kreeg toen de hele markt collectief daalde en alle crypto-activa een ernstige prijsdump ondergingen.

Quant daalde zelfs helemaal naar $ 94. De altcoin toonde echter een ander niveau van veerkracht omdat het zijn ondersteuningsbereik gestaag vasthield ondanks sterke verkoopdruk. Door dit te doen, verhinderde het zichzelf om de $ 40-markering opnieuw te bezoeken, die wordt beschouwd als het laagste punt van het jaar tot nu toe (YTD).

Bovendien kon de cryptocurrency de afgelopen twee dagen de waarde verhogen met meer dan 30%, wat het verhaal bevestigt van een sterke accumulatiefase die leidde tot de plotselinge stijging van het aantal adressen dat het bezit.

Bovendien heeft het Quant-netwerk deze maand zijn hoogste groeipercentage behaald, wat duidt op een robuust nut en organische prestaties die een goed voorteken zijn voor het activum en uitnodigende tekenen zijn voor investeerders die overwegen het token te kopen.

QNT total market cap at $1.45 billion on the daily chart | Featured image from SheKnows, Chart: TradingView.comPlaats een reactie