PUMP Week Voor Crypto?!


Gaan we volgende week een harde pump zien voor crypto? S&P500 heeft een nieuwe ATH gemaakt, en dit kan crypto wel eens mee laten stijgen. We hebben nog een gedeelte van de CME-gap onder ons zitten, die we kunnen sluiten. Hoe groot is de kans dat we een Crypto pump zien aankomende week? Ik beantwoord die vraag en deel trade setups van #btc, SOLANA, AVAX, INJECTIVE #injective #ethereum #solana en andere #altcoins in deze livestream.

#altseason #altcoins #altcoinseason #altcoinseason2024

Aanmelden voor EXO+ doe je hier:

Vergeet oook niet lid te worden van de Discord community:

Social media en community:
🟢 Whatsapp:
🔵 Telegram:
🔵 Discord:
🔵 Instagram:
🔵 Twitter:
🔵 Facebook:

De Grootste Nederlandse Exchange
🔵Bitvavo:

De beste Spot en Leverage exchange om te kopen en verkopen of long en short te gaan
🔵
___________________________________________________________________

Exotrader
Het platform waar we aantonen dat succesvol traden en investeren niet moeilijk hoeft te zijn. Via diverse leerporgramma leren we je stap voor stap succesvol te traden. Toegang tot deze programma vind je hieronder in de Academy.

Check Hier De ACADEMY :
🔵
🔵
___________________________________________________________________

DISCLAIMER:
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee. Gebruik enkel gelden waarvan je je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt. We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

1 gedachte over “PUMP Week Voor Crypto?!”

Reacties zijn gesloten.