Problemen voor de marktreuzen | BTC pinnen steeds moeilijker | Crypto nieuws vandaag | #832


FTX, Binance en vooral Silvergate hebben het moeilijk. Laatstgenoemde stopt een zeer belangrijke dienst, waardoor de zorgen alleen maar toenemen. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:31 Silvergate stopt met hun Silvergate Exchange Network
04:19 Tekorten bij FTX veel groter dan gedacht
06:44 SEC bijt zich steeds meer vast in Binance
09:42 Yuga Labs bitcoin NFT’s worden nu geveild
12:26 Aantal BTC ATM’s neemt voor het eerst ooit af
14:28 Koerrrsen koerrrsen!
17:50 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “Problemen voor de marktreuzen | BTC pinnen steeds moeilijker | Crypto nieuws vandaag | #832”

  1. Achtergrondmuziekje is vrij irritant…geen goede aanvulling op de AXEL-/Yari-talk…sorry

  2. Hooi Axel bedankt voor je laatste up Bitc. date van vandaag dat.6-3 -23 wens nog een mooi avond en tot morgen groetjes kanaaal van BLOX😀🍽🥂☕🍰 groet aan Jari en team van BLOX

  3. Ik moet mijn dank uitspreken voor het verbluffende en overtuigende resultaat. Gezien het onvoorspelbare karakter van de markt, denk ik dat er meer aandacht moet worden besteed aan daghandel. Met behulp van het signaal en de grafieken van Mac Gavin kon ik een winst maken van meer dan 9 BTC met slechts 3 BTC. Hij is andere analisten zeker een stap voor en zijn team is in de loop der jaren een van de beste geworden⬅⬅

  4. Hoogstens irritant het achtergrondmuziekje. Graag weglaten!

  5. Idd muziek op de achtergrond is ook wat mij betreft heel storend. Maar verder blijft het een top kanaal! Tip als je muziek erin wilt houden Misschien zou het werken om een nummer te nemen die geen bass en gedreun heeft en iets zachter.

Reacties zijn gesloten.