Privédetective op pad om ‘zieke’ mensen te betrappen!


Steeds meer bedrijven huren privédetectives in om hun personeel te bespioneren. Paul de Hoogh is zo’n privédetective die onder meer uitzoekt of mensen die zich ziekmelden, ook daadwerkelijk ziek thuis zitten. #pownews #reinoutzorge #privedetective

🚨 Steun PowNed, word lid:

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

► Website:
► Facebook:
► Instagram:
► TikTok:
► Twitter:

📨 Tip voor de redactie? Mail naar redactie@powned.tv

30 gedachten over “Privédetective op pad om ‘zieke’ mensen te betrappen!”

 1. Snap jij dat bedrijven hun werknemers willen controleren met een privédetective?

 2. Je kan moeilijk naar iemand kijken en zien dat ie ziek is, je hoeft niet zichtbare symptonen te hebben om ziek te zijn.

 3. Eigenlijk moeten ze achter uitkering trekkers aan en eens kijken hoeveel afgekeurd zijn en wel in sportschool wat staan uit te sloven( mijn neef is er 1 van. Wajong: afgekeurd op rug en dan wel kickboksen. Vervolgens 1700 euro in de maand ontvangen met nog eens overal kortingen op. Kabouter plop zal het wel goedpraten en Plopsaland wordt alleen maar drukker.

 4. Kan het ook andersom dat zo'n persoon undercover gaat bij bedrijven om misstanden aan te kaarten

 5. Nieuwe complot theorie: Misschien maakt hij juist mensen beter door zijn camera, zal vast wel een keer iemand ineens kunnen lopen zonder rolstoel

 6. Het wantrouwen naar gewone mensen is zo groot, bij mentaal hele zieke, corrupte geesten. Andersom denken die corrupte geestjes, dat gewone mensen hen in het meest bizarre spinsel klakkeloos moeten blijven vertrouwen! NOT!

 7. Hahahahaha wat een enorme droeftoeter is die man zeg. Sneu type

 8. Wat een waardeloos niks zeggend interview zeg…mij god!
  Wat een niveau…..

 9. Volgende maand worden we bevrijd vanonder de dome, einde slavernij nadat de criminelen der aarde opgepakt en afgevoerd zijn! Onthou mijn woorden (23 maart zou zo een datum kunnen zijn)

 10. wannneer bedrijven dit soort ongein uithalen bij de werknemers is er een gebrek aan vertrouwen en kan je misschien beter naar ander werk zoeken.

 11. Rutte als je na een zelftest corona hebt ga niet naar de dokter blijf dan 10 dagen thuis. Lekker toch……

 12. Hahahah als iemand ziek is en zegt dat die ziek is dan is die ziek. Werkgever mag niet vragen naar:

  Reden van ziekte
  Ziekte rapport
  Huisbezoek mag op verzoek en goedkeuring van de huisarts + werknemer zelf

  Maar het is niet vast te leggen door een privé inspecteur of de werkgever zelf dat iemand niet ziek is. Omdat die ergens in de stad loopt. Dat zou ook inbreuk van privacy zijn, meer Uwv aanmeldingen en flinke aanklachten tegen de werkgever zelf .

 13. Als in Duitsland de werkgever je controleert en je buiten je werk tijd Belt moet hij en boetes betalen van de rechter 👍👍

 14. Ze moeten dit doen maar dan voor die zogenaamde Arbeidsongeschikt mensen

 15. Mensen die hierover klagen zitten waarschijnlijk zelf nep-ziek thuis.

 16. Dat is gwn stalken. Dat kun je niet zo maar bij iedereen doen want het zal niet lang duren voordat je 1tje op je kaak krijgt.
  Dit hele detective inschakelen voor een werknemer moet uberhaupt helemaal illegaal zijn.

Reacties zijn gesloten.