PRIJSVERWACHTING XRP 2022 – 2030 , WEF EN SEC NIEUWS

laatste update: 08-2022


XRP nieuws, Ripple nieuws, verwachtingen en voorspellingen.

Instagram: Gewoon Crypto

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

11 gedachten over “PRIJSVERWACHTING XRP 2022 – 2030 , WEF EN SEC NIEUWS”

  1. Being of age and how to manage the sequence of returns in those early periods is what seems quite scary in the current market. The market is never a loser in a twenty year cycle, but the 2000s decade scenario scares me and could really disrupt my retirement. When you are no longer accumulating but withdrawing its hard to be anything but cautions

  2. Wef is niks meer als een bijeenkomst waar mensen samenkomen om te discussiëren over economische zaken er worden geen concrete afspraken gemaakt. Vind het wel grappig dat het wordt gezien als invloedrijke bijeenkomst want er kunnen geen enkele rechten aan de samenkomst worden ontleend.

  3. Van de 3 genoemde projecten "CRNO-Luna-XRP heeft deze laatste voor mij persoonlijk het meeste potentie om het te gaan maken. Luna heeft in mijn optiek teveel vertrouwen beschadigd waardoor investeerders angstig zullen zijn.

    Als XRP na de rechtzaak zo'n $10 kan aantikken en naar verwachting $17 rondom 2030 vind ik dit laatste bedrag eigelijk tegenvallen. Nu weet ik niet waarop dit gebaseerd is maar dit is dan nog geen verdubbeling van de mogelijke koers in de periode na de rechtzaak(?)

  4. Mensen weten nog steeds niet hoe belangrijk XRP gaat worden voor de wereld. Generation wealth, fucking world domination straks

Reacties zijn gesloten.