Polygon, Sequence bundelen krachten om infrastructuur te transformeren


De Web3-industrie biedt een breed scala aan diensten, waardoor een dynamisch landschap voor individuen ontstaat. Een opmerkelijke ontwikkeling op dit gebied is de recente samenwerking aankondiging door Horizon, de makers van Sequence, gericht op het herdefiniëren van de Web3-infrastructuur.

Deze samenwerking heeft een aanzienlijke impact gehad, met name op Polygon’s governance-token MATIC, dat een opmerkelijke ervaring ondervond toename van bijna 3% in de afgelopen 24 uur. Deze versterking van de infrastructuur betekent een positieve stap voorwaarts voor het Web3-ecosysteem.

Source: Coingecko

Deze ontwikkeling kwam een ​​dag na die van Polygon blogpost met details over de release van het v0.9 Testnet voor Polygon’s Supernets. Zodra de definitieve release van Supernets is gelanceerd, zal deze samenwerking zeker invloed hebben op de dominantie van Polygon in de Web3-ruimte.

Web3: schaalbaarheid, naadloosheid voor ontwikkelaars op Polygon

De naadloze integratie van Sequence’s slimme portemonnee en infrastructuurstapel op Polygon Supernets zal zakelijke ondernemingen naar het ecosysteem trekken. Polygoon-supernetten zijn op maat gemaakte blockchains voor specifieke apps. De belangrijkste van deze aanpassingen is een aangepaste blokruimte, die ervoor zorgt dat de gebruikerservaring niet wordt beïnvloed door hobbels in activiteit op de keten.

De alles-in-één ontwikkelingsstapel van Sequence is de belangrijkste attractie voor zowel ontwikkelaars als investeerders. Het is een compleet pakket, van tokens en NFT’s tot SDK’s, de stapel zal on-chain ontwikkeling stimuleren naarmate de release van Polygon Supernets nadert.

Om de groei verder te stimuleren, zullen zowel Polygon als Sequence credits aanbieden om ontwikkelaars te stimuleren om op het platform te bouwen. Daarbij zal de strategische alliantie een sterk effect hebben op hoe snel de Web3-infrastructuur zal verbeteren.

Dit is niet de enige stap van Polygon om de Web3-infrastructuur te verbeteren. Onlangs Polygoon geïnvesteerd in Antimetal, een cloudgebaseerd platform, in een startfinancieringsronde onder leiding van Kaderondernemingen. Met Polygon’s intrede in de wereld van cloudinfrastructuur, zien we in de nabije toekomst mogelijk meer ontwikkelingen in de ruimte onder leiding van Polygon zelf.

MATIC total market cap at $8.09 billion. Chart: TradingView.com

Beleggers moeten dit niveau in de gaten houden

Op dit moment wordt MATIC ondersteund op het niveau van $ 0,8339, wat cruciaal is om toekomstige winst te verzekeren. De huidige marktstructuur is echter bearish en ondersteunt de bears op korte tot middellange termijn. MATIC-stieren zouden dus zoveel mogelijk $ 0,8339 moeten verdedigen.

Met on- en off-chain ontwikkelingen die het token ondersteunen, zou MATIC de komende dagen of weken een terugkeer naar $1 kunnen zien. Desondanks moeten beleggers voorzichtig zijn op de korte tot middellange termijn. Ethereum recente opwaartse beweging zorgde ervoor dat de altcoin-markt ook volgde.

Als deze prijsschommelingen blijven stijgen, is de stijging van MATIC naar $ 1 verzekerd. Nu de markt tekenen van kracht vertoont, zouden beleggers en handelaren op de lange termijn van winst moeten kunnen genieten.

-Uitgelichte afbeelding van DailyCoinPlaats een reactie