Polygon (MATIC) zal naar verwachting volgend jaar een grote vooruitgang boeken


Zelfs terwijl de door FTX veroorzaakte neerwaartse markt aanhoudt, treedt Polygon (MATIC) op de voet in de voetsporen van zijn oudere relatieve ETH. Ondanks de dominantie van de beren dit jaar, zien velen in de cryptocurrency-industrie 2023 als het laatste hoofdstuk na een periode van onzekerheid.

Een kort overzicht van MATIC:
– MATIC gedaald naar $ 0,843512
– Analisten van TradingShot laten zien dat MATIC de ETH-prijs nauw volgt met een afwijzing door de 50-dagen MA
– 2023 zal waarschijnlijk geen sterke rally brengen voor MATIC by Shelby3

Volgens TradingShot is de prijsactie van MATIC moeilijk te negeren omdat het de prijsactie van Ethereum van 2016 tot 2017 weerspiegelt.

We weten allemaal dat het succes van een investering in het verleden geen indicator is voor het toekomstige succes, maar laten we eens kijken waar dit in ieder geval over gaat.

Wat staat MATIC te wachten in 2023

Op basis van de gegevens is het duidelijk dat MATIC in 2016 en 2017 in de voetsporen van ETH is getreden.

Beiden werden afgewezen op het voortschrijdend gemiddelde van 50 dagen, een kritiek niveau omdat het deze situatie was die de ETH-bulls uiteindelijk uit de bearmarkt duwde.

TradingShot voorspelt dat de prijs van MATIC in 2023 aanzienlijk zal stijgen als de fractal blijft worden gerepliceerd.

Daarentegen is de markt in 2017 radicaal anders wat betreft de omvang van de cryptomarkt en de fundamentele drijfveren die prijsbewegingen beïnvloeden.

Gezien eerdere externe invloeden zoals de val van LUNA en de recente ineenstorting van FTX, kunnen we het er allemaal over eens zijn dat de markt op hun hoede zal zijn voor deze beweringen.

Een andere onderzoeker, Shelby3 genaamd, beweert dat 2023 veel meer leed zal brengen. We kunnen misschien een middenweg onderscheiden voor investeerders en handelaren; 2023 zal niet de verwachte significante rally opleveren, maar het zal een einde maken aan het bearish sentiment in de cryptocurrency-markt.

Extra oog op MATIC

Op het moment van schrijven knipperen CoinGecko-gegevens nog steeds rood over alle tijdlijnen, wat aangeeft dat ze waarde verliezen. Toenemende wisselkoersreserves voor het token duiden op een sterk verkoopsentiment op de MATIC-markt.

MATIC handelt op $ $ 0,843512, een daling van 10,3% in de afgelopen zeven dagen, gegevens van Coingecko laten zien, woensdag.

Nu MATIC blijft handelen tegen een rode kaars op $ 0,7846, wat gepaard gaat met een beperkt handelsbereik, zou het tot later dit jaar en misschien tot het eerste kwartaal van 2023 pijn blijven lijden.

Beleggers en handelaren moeten op hun hoede zijn voor MATIC, zowel op korte als op lange termijn, aangezien het een sterke bearish tendens blijft vertonen.

Zelfs als MATIC in de voetsporen treedt van ETH, zullen marktkrachten en macro-economische variabelen uiteindelijk de prijs van MATIC beïnvloeden.

MATIC total market cap at $7.3 billion on the daily chart | Featured image from Carscoops, Chart: TradingView.com

Plaats een reactie