Polkadot (DOT) Inkten 10% Rally


Polkadot (DOT) beleeft een solide bullish momentum waardoor het de afgelopen 24 uur in het groen kon blijven en de afgelopen zeven dagen aanzienlijke winsten kon behouden.

Volgens tracking van Coingeckoop het moment van schrijven wisselt DOT van eigenaar voor $ 4,69, wat neerkomt op een wekelijkse stijging van 10%.

Bovendien is de 13e grootste cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie is erin geslaagd zijn verliezen over 30 dagen terug te dringen tot slechts 11,4%, hoewel het nog steeds enkele kilometers verwijderd is van zijn hoogste waarde ooit van $ 54,98%.

Houders moeten echter voorzichtig zijn, aangezien sommige van de technische indicatoren laten zien dat de stijging van Polkadot van korte duur zou kunnen zijn.

DOT zou binnenkort een sterke verkoopdruk kunnen ervaren, zoals aangegeven door de Relative Strength Index (RSI) die momenteel rond de 50% schommelt.

DOT niet langer een beveiliging

Hoewel er veel onzekerheid is in de toekomst van DOT wat betreft de handelsprijs, lijkt het erop dat het crypto-activum zichzelf in een zeer goede positie heeft geplaatst om te voorkomen dat het wordt verstikt door strikte regelgeving die de bredere crypto-ruimte bedreigt.

Na de ineenstorting van het FTX-uitwisselingsplatform waardoor investeerders veel geld verloren en de voortdurende verspreiding van crypto-zwendel, verwachten analisten dat internationale regeringen binnenkort de hamer zullen neerleggen bij beter regelen eigendom, verkoop, aankoop, handel en gebruik van cryptocurrencies.

Polkadot zou echter veilig kunnen zijn voor deze dreigende dreiging als volgens Stichting Web3wordt de altcoin niet langer beschouwd als een beveiliging, maar meer als een software.

Bovendien heeft het team achter het project proactief samengewerkt met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) voor een meer verstandige regelgeving. Door dit te doen, had DOT zichzelf misschien net gered van deze marktlandschap veranderende ontwikkeling.

DOT total market cap at $5.3 billion on the daily chart | Chart: TradingView.com

Polkadot-prijsvoorspelling

Aangezien er nog geen duidelijk tijdschema is voor de handhaving van aanvullende regelgeving voor de crypto-ruimte, moeten DOT-investeerders zich eerst richten op wat het digitale activum de komende dagen te wachten staat.

Chart: Coincodex

Volgens Coincodexzal de prijs van Polkadot binnen de komende vijf dagen licht stijgen, aangezien de digitale valuta naar verwachting van eigenaar zal wisselen voor $ 4,73.

De 30-daagse voorspelling voor de altcoin is ook bullish, aangezien wordt voorspeld dat deze een aanzienlijke sprong zal maken van de huidige handelswaarde tot $6,26.

– Uitgelichte afbeelding: Coin GuruPlaats een reactie