Podcast Assad Crypto – Door Crypto naar Financiële Vrijheid


Welkom bij onze nieuwste aflevering waarin we een diepgaand gesprek voeren over crypto met een opmerkelijke gast: Asad, gehost door Kevin en CryptoKimmy. Van persoonlijke introducties tot hun marktinzichten, we duiken in alles wat je moet weten over de wereld van crypto.

Asad, die in 2017 begon met crypto, deelt zijn reis naar financiële vrijheid en hoe hij zijn familie helpt door slim te investeren, met name met Cardano en Verge. Kevin, die al sinds 2013 actief is in de crypto, onthult hoe hij zijn eerste aankopen deed na de Bitcoin-crash en waarom hij altijd een deel van zijn Bitcoin heeft vastgehouden. CryptoKimmy, die in 2019/2020 begon met crypto, vertelt over haar leven en loopbaan en hoe het haar naar de wereld van alternatieve munten leidde.

Vanuit verschillende achtergronden en ervaringen bieden onze gasten waardevolle inzichten en strategieën voor investeren in crypto. Asad adviseert bijvoorbeeld om te investeren tijdens bear markets, terwijl Kevin en CryptoKimmy het belang van geduld en onderzoek benadrukken, met het vermijden van day trading voor beginners.

Wat de toekomst betreft, delen Asad, Kevin en CryptoKimmy hun doelen en visies. Voor Asad is het helpen van zijn familie en investeren in vastgoed de ultieme droom, terwijl CryptoKimmy zich richt op het informeren en onderwijzen van de wereld over crypto via educatieve content.
Naast financiële vrijheid en wereldwijde mogelijkheden bespreken we ook de rol van crypto-communities en internationale perspectieven, met een focus op landen als Dubai, Bali en Marokko voor crypto-ondernemers en investeerders.

Van het ontwikkelen van een mindset om rijkdom te behouden tot de potentie van AI en gaming in de volgende crypto-cycles, ons gesprek biedt een diepgaand inzicht in de evolutie van de crypto-wereld.
Mis het niet! Abonneer je op ons kanaal voor meer waardevolle content en volg onze gasten voor verdere updates en inzichten:
• Assad: @assadcrypto8218
• CryptoKimmy:
• Kevin:
Bedankt voor het kijken en blijf op de hoogte voor meer inspirerende gesprekken over crypto en financiële vrijheid.

#bitcoin #cryptocurrency #cryptogids #cryptoasad #cryptoexchange #podcastclips

3 gedachten over “Podcast Assad Crypto – Door Crypto naar Financiële Vrijheid”

  1. Super podcast. Wat een gouden gast die Assad. Heeft veel jonge mensen geholpen 🔥

  2. Goede podcast. Net tegengekomen. Zelf KASPA onder 0.005c begonnen goed op te kopen en denk wel met mijn bag gesetteld voor 7 cijfers deze bull. Vorige bull kwam ik er halverwege in (BTC30K) in 2/3 maanden leuke winsten gemaakt maar alles verloren door veel te laat uit te cashen, maar ik wist wel dat ik er nog dieper in ging en de volgende keer op bottom van de bear en meer ging leren om die fouten niet nog keer te maken. 🎉

Reacties zijn gesloten.