Pitch: Zilver wordt het helemaal! – #BeursInside


Beleg in zilver, want de prijs daarvan gaat stijgen, bepleit Willem Middelkoop.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu live het nieuws op
Website :
Facebook :
Twitter : z

26 gedachten over “Pitch: Zilver wordt het helemaal! – #BeursInside”

 1. Hou vol Willem. Echte debielen bij RTLZ, ze zitten echt vast in de papiere Matrix uit de jaren 70.

 2. Wat een simpele zielen, hij legt het perfect uit. (Dit was pas 1 van de fundamentele eigenschappen van zilver) Maar die gasten halen hem neer alsof hij zomaar wat schreeuwt

 3. afgelopen jaar (2018 en begin 2019) zat er helaas nog steeds geen schot in de zilverprijs. Vanaf 2015 tot heden gaat de prijs al zijwaarts-vlak (na meer dan gehalveerd te zijn sinds 2011). Timing is lastig.

 4. Kijk eens naar de us debt clock. En dan rechts onderin. Dollar to silver ratio now en in 1913.. was 2.65 dollar per ozt. Nu bijna 700 dollar per ozt. Goud 5500 dollar per ozt (ratios)

 5. We zitten nu midden 2019 en zilver is gezakt…….Maar willem verkoopt zilver en goud en heeft nu ook bitcoints….Daarom vertelt willem mensen koop wat ik koop want ik ben slim…

 6. wat een gladjanussen!vreten van de klanten en zetten een kenner in de zeik! zilver,en ook goud,wordt al heel lang gemanipuleerd door mijnen en banken;die braverikken hebben nog nooit iets gelezen van Middelkoop dus ze lullen er maar op los….alsof ze over hun "eigen doctrines"wel een juist beeld hebben;al die lui praten elkaar naar de bek….ze lijken allemaal geslaagde economen maar waarvan wordt hun loon betaald?van nikswetende klanten die in sprookjes geloven!iedereen weet momenteel wel dat de uitgangspunten die vroeger in de economie golden al lang niet meer gelden…lieten ze niet een aap de beurzen voorspellen?zelfspot of leuk voor de kijker?

 7. Ik zat/zit sinds 2014 in god/zilver en aandelen in mijnen. Het rendement hierop, is in deze periode 0 geweest. Ook toen was de analyse van dhr. Middelkoop ongeveer gelijk aan nu. Qua timing, zit/zat het er best wel naast. Daarnaast, was er in de periode van 2014 tot nu een van de grootste stijgingen in de aandelenmarkt/S&P500 geweest in de historie; iets wat degenen de hun geld geparkeerd hebben in goud/zeilver/mijnenaandelen in de afgelopen periode/jaren hebben mis gelopen.

 8. Op papier zak zilver of is het enorm gezakt en de vraag naar fysiek is enorm dwz alles is uitverkocht en wat der is word ver boven spot verkocht…….. Krijgt Willem dan toch nog gelijk 3,5 jaar na dato plus minus?

 9. ETF`s niet kopen. Als je het niet bezit, heb je het ook niet.

 10. middelkoop 2020 augustus..zilver vliegt omhoog..26 nu …super bedankt…"hoe lang roep jij dit al" vraagt hij dan….gezeik haha…

 11. markt bestaat niet..supermacht van banken bestaat…ze beslisen alles..niet wij…zilver 200 in 2022

 12. Heerlijk dit, wat haalt die willem keihard zijn gelijk nu, lord willem 👍🏻

 13. Vraag me af hoe die 3 clowns er nu instaan. Waarschijnlijk zullen ze zeggen dat Willem goed gegokt heeft.

 14. Willem is een held. Respect dat hij toch de moeite neemt te komen en te presenteren. Wie het laatst lacht, lacht het best.

 15. Wel vervelend dat je 3 arme sjonnies hier ziet staan met enkel kennis vanuit binnen de kaders en geen enkele verstand hebben van succesvol beleggen en handelen. Willem Middelkoop zit zeker 90% met zijn uitspraken goed. Gewoon je mond houden en luisteren naar de baas.

 16. Willem ligt op koers met zijn schip der rest nadert de kade

 17. Goed zo Willem, de rtlz commentatoren denken anno nu 15 mei 2021 dat de grondstof prijsstijging een tijdelijke blip is. Terwijl zilver en koper een must zijn voor de duurzame energietransitie.
  WAT EEN SUKKELS 😂😂😂

 18. Jacob Corne Durk Hans Roland… welterusten. Graag verse commentatoren voor een geloofwaardig Rtlz

 19. MIDDELKOOP’s voorspellingen komen zelden tot nooit uit. 🙄

  Hij weet het echter wel heel mooi te brengen.

Reacties zijn gesloten.