PEPE Token Futures betekenen ondergang voor beleggers nu de prijzen met 45% dalen


Pepecoin (PEPE) tokens werden midden april uitgegeven en wonnen snel aan populariteit onder investeerders, met een marktkapitalisatie van $1,8 miljard in iets meer dan drie weken. De reis van de meme-munt nam echter een neerwaartse wending toen het token bijna 45% daalde ten opzichte van hun hoogtepunt op vrijdag, wat een golf van bezorgdheid veroorzaakte bij investeerders.

Sommigen speculeren dat de plotselinge prijsdaling te wijten was aan het feit dat handelaren winst namen op hun posities, terwijl anderen wijzen op de introductie van Pepe-tracked futures als mogelijke oorzaak.

Hoe dan ook, de eens zo veelbelovende reis van het Pepe-token heeft een addertje onder het gras, waardoor investeerders zich afvragen of deze op amfibieën geïnspireerde cryptocurrency weer voet aan de grond kan krijgen en weer in de schijnwerpers kan komen te staan.

Waarde van PEPE-token gedaald na kortstondige rally

Op het moment van schrijven staat de prijs van het PEPEUSD-token op CoinGecko staat op slechts $ 0,00000233, een daling van 10,6% in de afgelopen 24 uur. Dit komt als een teleurstelling voor investeerders die getuige waren geweest van een opmerkelijke zevendaagse rally, waarin de waarde van het token met maar liefst 221,0% was gestegen.

De plotselinge daling van de waarde van PEPEUSD herinnert aan de volatiliteit die de wereld van cryptocurrency kenmerkt. Ondanks de veelbelovende rally van de afgelopen week, suggereert de huidige prijs van het token dat voorzichtigheid nog steeds geboden is voor diegenen die overwegen te investeren in deze op meme geïnspireerde digitale valuta.

Crypto total market cap weakens to $1.12 trillion. Chart: TradingView.com

Na een ongekende waardestijging die zag PEPEUSD stijgt met bijna 5.000.000% in slechts een paar weken kunnen houders van de altcoin profiteren van hun winst door hun posities te verkopen. Dit komt tot uiting in de aanzienlijke daling van de waarde van het token, die eerder een piek bereikte van $ 0,00000431.

Pepecoin had de cryptomarkt snel stormenderhand veroverd en in iets meer dan drie weken sinds de uitgifte medio april had het een marktkapitalisatie van $1,8 miljard bereikt. De plotselinge waardedaling geeft echter aan dat de snelle stijging van het token mogelijk te mooi was om lang mee te gaan, en beleggers kunnen hun posities dienovereenkomstig opnieuw evalueren.

PEPEUSD-winsten omgezet in Ether toen stortingen een nieuw hoogtepunt bereikten

Na de enorme stijging van de waarde van Pepecoin, nemen investeerders naar verluidt winst door hun bezit om te zetten in Ether (ETH), dat onlangs een recordhoogte bereikte in deposito’s op beurzen sinds november 2021, toen het een hoogtepunt bereikte van $ 4.500.

Maandag heeft Santiment, een on-chain analytics-bedrijf, voorgesteld in een tweet dat het stijgende aantal Ether-stortingen het gevolg kan zijn van het feit dat handelaren hun Pepe-posities verzilveren.

Tijdens de Pepecoin-rally hebben sommige investeerders kleine investeringen binnen enkele dagen na de uitgifte van de munt omgezet in aanzienlijke winsten.

Echter, met de recente daling van de waarde van het token en de hoge volatiliteit van cryptocurrency in het algemeen, moeten beleggers voorzichtig te werk gaan en grondig onderzoek doen voordat ze in een digitale valuta investeren.

(De inhoud van deze site mag niet worden opgevat als beleggingsadvies. Beleggen houdt risico’s in. Wanneer u belegt, is uw kapitaal onderhevig aan risico’s)

-Uitgelichte afbeelding van Alabama Cooperative Extension SystemPlaats een reactie