PEPE, DOGE, SHIB Zie hevige concurrentie van nieuw FETH-token


De ruimte voor meme-munten werd lange tijd gedomineerd door DOGE, SHIB en PEPE, maar nu heeft een nieuwkomer in de ruimte een verschuiving in de markt gesignaleerd. ETH Furbo (FETH) is een op Ethereum gebaseerd token dat PEPE-reflecties geeft aan alle houders, ongeacht hoeveel ze hebben. Dit betekent dat hoewel beleggers een aanzienlijk rendement behalen op hun FETH-bezit, ze ook PEPE verdienen, wat betekent dat ze dubbele winst behalen.

FETH kondigt voorverkoopdatum aan

Bij zijn grote entree op de cryptomarkt heeft het FETH-team de voorverkoopdatum aangekondigd. De voorverkoop staat gepland op maandag 15 mei om 17.00 uur UTC en de pagina is momenteel live op Pinksale. Dit geeft investeerders de eerste kans om tegen de laagst mogelijke prijs in het FETH-token te stappen.

Voorverkoop is belangrijk voor nieuwe projecten, zoals ETH Furbo, een manier om geld in te zamelen om liquiditeit en promoties voor hun token te bieden, terwijl investeerders de kans krijgen om de munten voor een lage prijs te kopen. Dit komt omdat tokens bij het noteren op de markt komen tegen veel hogere prijzen, waardoor investeerders in de voorverkoop goede winsten maken.

Het totale aanbod van FETH is 1.000.000.000.000 tokens en 56% van het totale aanbod zal beschikbaar zijn voor voorverkoop. 31,92% van de tokens gaat naar de liquiditeitspool, 6,08% van het aanbod wordt gehouden voor gecentraliseerde beursvermeldingen en liquiditeit voor het token, en 6% wordt gereserveerd voor teamoperaties en marketing.

FETH’s tokenomics zorgt ervoor dat de gemeenschap de overgrote meerderheid van het aanbod beheert, waardoor ze de prijs en waarde van elk token kunnen bepalen. Wat de voorverkoop betreft, is de maximale aankoop voor elke portemonnee beperkt tot 1 ETH om ruimte te maken voor een gelijkmatige verdeling van het aanbod onder investeerders.

ETH Furbo neemt PEPE, DOGE en SHIB over

In plaats van munten te hebben die de gemeenschap niets teruggeven, biedt het FETH-token eerder een manier voor investeerders om meer te verdienen met hun investering. Daarom zijn automatische PEPE-reflecties beschikbaar voor alle houders die direct op de ETH Furbo-website kunnen worden geclaimd.

Hierdoor kan FETH een loyale en toegewijde gemeenschap ontwikkelen die zorgt voor een consistent rendement voor houders. Bovendien is het de eerste meme-gebaseerde token die ook PEPE-beloningen uitdeelt – een munt die snel is uitgegroeid tot de op twee na grootste meme-munt ter wereld.

PEPE-reflecties beloven FETH samen te voegen met een van de grootste meme-gemeenschappen ter wereld, waardoor het bereik wordt verdubbeld. De lage startmarktkapitalisatie biedt meer ruimte voor groei en dus meer winstkansen voor beleggers.Plaats een reactie