Passief geld verdienen met BOTS APP – Deel 2 (Bots App Nederland, Bots app uitleg)


Passief geld verdienen met BOTS APP – Deel 2 (Bots App Nederland, Bots app uitleg)

In deze video ga ik uitgebreid door de Bots App heen en laat ik je alle functionaliteiten, bots en voor- en nadelen zien van het kiezen van een Bot in de Bots App. Ook laat ik je ziet welke Bots in gebruik en welke rendementen ik hier mee behaal.

Aboneer direct op ons kanaal:

Download ons GRATIS e-book

👉🏻 Volg Rich Mind via deze platformen voor nog meer content:
▪️ Website:
▪️ Instagram:
▪️ Facebook:
▪️ LinkedIn:

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️ Koop veilig Bitcoin/crypto:
▪️ Sla crypto veilig op met de Ledger Nano X:
▪️ Sla crypto veilig op met Trezor:

Boeken die wij aanraden
▪️ The Richest Man in Babylon:
▪️ Master Your Mindset:
▪️ Rich Dad Poor Dad:
▪️ The Bitcoin Standard:
▪️ Principles (Ray Dalio):

📩 Contact
▪️ info@richmind.nl

Disclaimer:
Alle informatie die je op kanalen van Rich Mind vindt, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.

#bots #botsapp #botsappuitleg

6 gedachten over “Passief geld verdienen met BOTS APP – Deel 2 (Bots App Nederland, Bots app uitleg)”

 1. Waarom zijn er drie duimpjes naar beneden? Deze video is ontzettend informatief en prima gepresenteerd.

 2. Mooie en duidelijke video's over de Bots, waarvoor dank. Nu heb ik dit weekend ook in een Bots geïnvesteerd.
  Na 2 dagen is deze 6,53% gestegen, niet slecht (van 150 EUR naar 159,79 EUR).
  Dit maakt is een rendement van 6,53%. In de Bot zelf zie ik een Overall Rendement van 3,15%.
  Geen flauw idee hoe ze daaraan komen. Ik zie wel een handelsfrequentie van 0,5 keer per week staan.
  Kan iemand mij vertellen hoe ik dit moet berekenen.

 3. Als een bot waarin ik zit vol is geraakt kan ik er niet uitstappen. Hoe kan dit? Wat is het maximale bedrag dat op een bot kan worden gezet?

 4. mooie video, maar deze cryptohandel is moeilijk voor mij om te begrijpen hoe het investeren in enorme winsten geeft, ik maak slechte winsten en soms verloor ik proberen zelf te handelen, wat is de beste manier om crypto te verhandelen en goed te maken winst.?

Reacties zijn gesloten.