Ordinals Community doneert $ 19.000 aan HRF Bitcoin Development FundEen Ordinals-gemeenschap rond de inscripties van Taproot Wizards heeft bijna .85 bitcoin gedoneerd aan de HRF.

De gemeenschap voor het verzamelen van ordinale inscripties van Taproot Wizards heeft aangekondigd de donatie van ongeveer $ 19.000 aan bitcoin aan het Bitcoin Development Fund van de Human Rights Foundation. Het fonds ondersteunt en financiert verschillende Bitcoin-projecten, ontwikkelaars en Bitcoin Core-bijdragers.

Bovendien, volgens de aankondiging tweetenvonden er meer dan 5.000 bliksemsnelle microtransacties plaats van ogenschijnlijk nieuwe gebruikers van het Lightning Network van Bitcoin.

Volgens Udi Wertheimer, die zichzelf identificeerde als “Taproot Wizard #0001”, duurde de zoektocht naar “Struck by Lightning” Wizard School 48 uur, waaraan 5.800 unieke accounts deelnamen. Deze accounts hebben in totaal 0,845 BTC aan donaties verzonden, momenteel ter waarde van ongeveer $ 19.000.
De gemiddelde donatie was ongeveer $ 3,50, en de overgrote meerderheid van de donaties was $ 2,00 of ongeveer 10.000 sats. “Alle betalingen zijn gedaan via Lightning, en te oordelen naar de reacties op onze discord-server lijkt het erop dat de overgrote meerderheid voor het eerst gebruikers waren”, legt Wertheimer uit.

Bitcoiners die de ontzagwekkende snelheid van het Lightning Network nog nooit hadden ervaren, waren dat wel verrast vanwege de onmiddellijke aard van hun betalingen. “Ik heb nooit geweten dat bliksem zo snel is”, riep een gebruiker uit. “Shit is gek.”

Ordinale inscripties hebben de Bitcoin-gemeenschap stormenderhand veroverd sinds hun introductie, met het protocol goed op weg naar meer dan 500.000 inscripties. Hoewel de implicaties van Ordinals nog niet volledig zijn overeengekomen, is het zeker dat de onveranderlijke willekeurige gegevensopslag die Ordinals en Taproot mogelijk hebben gemaakt, nieuwe ontwikkelingen en gemeenschappen rond Bitcoin ontsluit.Plaats een reactie