Oranje-gepilde groene baret veteraan – Bitcoin MagazineDit is een opinieredactioneel commentaar van Adam R. Gebner, afgestudeerd in Green Beret en West Point.

De meningen die in dit stuk naar voren worden gebracht, zijn alleen van mij en weerspiegelen op geen enkele manier het officiële beleid of de meningen van het Amerikaanse leger of het Amerikaanse ministerie van Defensie. Hoewel ik geenszins een schrijver ben, hoop ik dat door dit te publiceren, meer serviceleden overwegen om in de Bitcoin-industrie te werken en Bitcoin-bedrijven overwegen hun inspanningen om veteranen in dienst te nemen uit te breiden. Bovendien leer ik altijd meer over Bitcoin, hoe het werkt en de potentiële waarde die het voor onze wereld kan brengen. Laat me alsjeblieft weten waar ik niet ben, bedankt!

Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik een groene baret-officier wilde worden. Vechten om onderdrukte mensen te bevrijden door te werken met, met en door de lokale bevolking, was de kern van mijn motivatie om dit pad te kiezen. Ik zag de missie van de Special Forces als een kosten- en risico-efficiënte manier om grootschalige conflicten te voorkomen en mensen in staat te stellen zichzelf te verdedigen en hun eigen vrijheid veilig te stellen. Nadat ik in 2014 afstudeerde aan West Point en drie jaar bij het 173e Infanteriebrigade Combat Team (Airborne) had gediend, verdiende ik uiteindelijk mijn Groene Baret en een kans om een ​​detachement van America’s Chosen Soldiers te leiden. Nu ik heb bereikt wat ik met mijn militaire carrière wilde doen door twee jaar lang een “A-team” te leiden, kijk ik uit naar de volgende missie in mijn professionele leven: bijdragen aan de adoptie en integratie van de beste vrijheidsbeschermende innovatie in de moderne geschiedenis – Bitcoin.

Net als zoveel anderen had ik een paar contactmomenten met Bitcoin voordat ik serieus de validiteit van de technologie in overweging nam. In 2010, tijdens mijn eerste jaar op West Point, hoorde ik een paar informatica-majors praten over dit ‘internetgeld’ en ik verwierp het dwaas zonder te proberen iets anders te leren. Toen ik in 2013 begon te leren over beleggen en economie, kwam ik weer bitcoin tegen. Ik heb er wat meer over gelezen, maar niet genoeg om te begrijpen hoe het goud zou kunnen vervangen als een gezond geldsysteem (bedankt Peter Schiff…).

Eindelijk, in de zomer van 2017, toen ik werd uitgezonden naar de Republiek Georgië, wekte “number-go-up” mijn nieuwsgierigheid en deed ik mijn eerste poging om wat bitcoin te kopen. Helaas voor mij accepteerde de centrale die ik gebruikte, Coinbase, mijn bestellingen niet, want hoewel ik een Amerikaans rijbewijs en een Amerikaans paspoort had, had ik een Italiaans telefoonnummer en was ik in de Republiek Georgië, wat blijkbaar verdacht was . Ik heb die bull run helemaal gemist, maar eindelijk begon ik meer te leren over bitcoin en het potentieel van deze innovatie.

De concepten die ik leerde lezen over Oostenrijkse economie, persoonlijk beleggen en Amerikaanse geschiedenis, klikten kort daarna. Mijn perspectief op enkele van de meest hardnekkige problemen over de hele wereld verschoof naar het besef dat ons mondiale monetaire systeem corrupt is, prijssignalen ernstig vervormd zijn en de nationale en mondiale schuld onhoudbaar is. Sindsdien ben ik blijven leren over economie, bitcoin en de groeiende industrie eromheen, terwijl ik zo vaak mogelijk sats stapel.

Dit jaar voltooide ik mijn tijd als bevelhebber en moest ik een carrièrebeslissing nemen: blijven dienen in het leger of overstappen. Serviceleden, vooral degenen die ervoor kiezen om te dienen voor de standaard 20-jarige carrière, hebben mijn diepste respect. Het militaire leven is niet gemakkelijk, het vereist het opgeven van een groot aantal vrijheden, vrijwilligerswerk doen om de nationale belangen te beschermen en volharden in diepe onzekerheid. Het militaire beroep kan een eervolle carrière opleveren, maar om verschillende persoonlijke en professionele redenen ben ik geroepen om iets anders te doen. Ik word geïnspireerd en aangemoedigd om werk te vinden dat bijdraagt ​​aan een vrije en welvarende wereld, werk dat waarde creëert voor anderen, werk dat systemische problemen oplost. Voor mij betekent dit dat ik mijn ervaring met het leiden van diverse, cross-functionele teams naar de markt moet brengen met als doel bij te dragen aan het aanhoudende succes en de uitbreiding van Bitcoin.

Voor elk servicelid of veteraan die dit leest, als je technische vaardigheden wilt ontwikkelen, maak dan gebruik van het Career Skillbridge-programma. Ik ben op weg om me in te schrijven voor een Vet Tec-programma, een Veterans Affairs-programma om overstappende servicemedewerkers te trainen in een verscheidenheid aan veelgevraagde technische vaardigheden, zoals computerprogrammering en gegevensverwerking. Mijn ervaring met het maken van modellen tijdens het studeren van werktuigbouwkunde heeft geholpen met de leercurve, evenals enige ervaring met het volgen van lessen op Code Academy. Maar iedereen met een oprecht verlangen om te leren zal succesvol zijn. Niet elke veteraan of lid van de Bitcoin-industrie hoeft over deze technische vaardigheden te beschikken, maar voor degenen die in productontwikkeling of management willen werken, geloof ik dat ervaring met software-engineering, informatica of programmeren bijna essentieel is en zal maken u veel beter verhandelbaar voor op bitcoin gerichte bedrijven.

Andere dierenartsen in de branche zijn ongelooflijk behulpzaam geweest. Vaak resulteert een koud bericht via LinkedIn in een enthousiaste reactie en een telefoontje. Veteranen die momenteel met Bitcoin werken, weten dat als servicemedewerkers vertrekken, ze willen blijven dienen in een op principes gebaseerde organisatie, en Bitcoin is misschien wel de meest vrijheidsbehoudende industrie om in te werken. Voor servicemedewerkers die onderweg zijn, zoek mensen die de overstap al gemaakt. Het zijn geweldige klankborden voor uw ideeën en het sturen van potentiële carrièreplannen. Je verlaat het leger maar één keer (hopelijk), praat met zoveel mogelijk mensen die het voor je hebben gedaan en nu in je doelindustrie werken.

Voor mij, en vele andere veteranen, is het dienen in een industrie met een inspirerende, impactvolle missie een essentiële vereiste voor een post-militaire carrière. Van alle opties geloof ik dat werken in de Bitcoin-industrie en het helpen verspreiden van de acceptatie van bitcoin uitstekend past bij de toegewijde, principiële en teamgerichte veteranen die op zoek zijn naar hun volgende kans om bij te dragen aan de samenleving. Voor Bitcoin-bedrijven, praat met en huur veteranen in. Er zijn veel manieren om overgangsveteranen te voorzien van proefritten met uw bedrijf, zonder dat het u iets kost. Ik denk dat je zult merken dat veteranen competente leden van je team zijn die toegewijd zullen blijven aan je missie en hun collega’s.

Ik zie het potentieel van een civiele carrière in het werken met Bitcoin als een ongelooflijke kans om na te streven na het einde van een zeer lonende periode van militaire dienst. Ik ben verheugd om bij te dragen aan de groei van het netwerk en de acceptatie van de technologie. Ondanks de FUD en de recente wereldwijde instabiliteit, ben ik optimistisch voor onze toekomst. Als een groene baret die is opgeleid om revoluties aan te wakkeren bij het nastreven van de uitbreiding van de menselijke vrijheden, heb ik hoge verwachtingen van wat Bitcoiners voor de mensheid kunnen doen.

Dit is een gastpost van Adam R. Gebner. De geuite meningen zijn geheel van henzelf en komen niet noodzakelijk overeen met die van BTC Inc of Bitcoin Magazine.

Plaats een reactie