Opnieuw ETF ticker verschenen bij DTCC | XRP boven 0,60 USD! | Crypto nieuws vandaag | #982


Bitcoin houdt zich sterk, in afwachting van het nieuwe rentebesluit van vanavond. Verschillende andere crypto’s gaan er wel alvast vandoor! Zo stijgt XRP tot boven de 0,60 USD, en groeit ook SUSHI met meer dan 25% in slechts 24 uur. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:46 Opnieuw ETF ticker verschenen bij DTCC!
03:20 Vanavond nieuw rentebesluit FED, volatiliteit BTC verwacht
05:40 XRP boven 0,60 USD! Wat is er aan de hand?
08:33 Morgen meer duidelijkheid over Grayscale ETF?
10:25 Enorme én verdachte groei voor SUSHI
12:16 Koerrrsen koerrrsen!
15:45 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Opnieuw ETF ticker verschenen bij DTCC | XRP boven 0,60 USD! | Crypto nieuws vandaag | #982”

  1. Prima info en wat lekker rustig gepresenteerd.. Top. Heel anders dan die idiote Amerikaanse hieper types.

Reacties zijn gesloten.