‘OORLOG’ TUSSEN RUSLAND EN OEKRAÏNE REDEN VOOR EEN CRASH? || CRYPTO DEZE WEEK #53

laatste update: 05-2022


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor Crypto deze Week

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik sinds halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#CRASH

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

11 gedachten over “‘OORLOG’ TUSSEN RUSLAND EN OEKRAÏNE REDEN VOOR EEN CRASH? || CRYPTO DEZE WEEK #53”

  1. Waarom zou je bitcoin bij coimerce halen als je bij bitvavo goedkoper kan kopen? Als je een restaurant hebt ga je toch ook niet je inkopen bij de sligro doen als de hanos exact zelfde producten goedkoper aanbiedt?

  2. De week van de potentiële aanval zal btc iets naar beneden gaan. Vlak daarna gaat de koers weer omhoog.

    Welk alternatief is er? Fiat pyramide geld in een tijd van mega mega inflatie?

  3. Hey focus, ik vroeg me af of je in dit soort tijden weer bent begonnen met je dca methode door de daling. Of dat je ivm de spanningen toch nog wat aan de zijlijn blijft? Weer een goede video trouwens!

  4. Jo man had je video’s over sorare gezien vond t interessant goeie content. Had twee vraagjes. Hoeveel kost t om ethereum daar op te zetten stel je voor ik wil 50 euro erop zetten hoeveel kost dat dan? En krijg je meer dan die eerste 10 commen kaarten en hoe?

  5. De gestolen bitcoin zou toch ook omgezet kunnen worden naar een privacy coin? Of kunnen deze door een mixer halen. Dus zou het wel ontraceerbaar gemaakt kunnen worden…Of heb ik het fout?

Reacties zijn gesloten.